Opinió
David Mejía Ayra
Temps de lectura: 2 minuts
opinió

Kings League

Temps de lectura: 2 minuts

El passat cap de setmana vam poder veure a Barcelona un esdeveniment que sense dubte té una gran capacitat de mobilització. La Kings League, creada entre altres per Gerard Piqué, s'ha convertit en un fenomen de masses que traspassa qualsevol frontera i que hauria de fer replantejar seriosament altres formats esportius o de qualsevol àmbit social.

El talent i la visió no entén de llengües ni de territoris. Si som capaços de veure que iniciatives com la Kings League donen un plus a la ciutat de Barcelona

Aquesta nova lliga, que combina esport amb oci i diversió ha pogut captar l'atenció dels adolescents tant a nivell nacional com internacional. Unir les figures d'èxit del món futbolístic amb aquells personatges famosos per a molts dels nostres joves, ha convertit aquesta iniciativa en un concepte que pot arribar a la majoria de pantalles d'una manera aclaparadora.

Reunir més de 90.000 persones en el Spotify Camp Nou i tenir un seguiment a xarxes socials de milions de persones per streaming (especialment d'Espanya i Llatinoamèrica) és, sens dubte, un èxit sense precedents.

Aquells que no acceptin la velocitat de canvi en la qual es mou el món actual poden acabar xocant contra la realitat i perdre el potencial aconseguit fins a aquest moment. Intentar desprestigiar aquests nous formats anomenant-ho circ o altres adjectius negatius pot jugar en contra seva i acabar perdent la batalla del negoci.

De la mateixa forma, tots els que critiquen l'idioma en el qual es desenvolupa la nova lliga, òbviament en espanyol per la seva potencialitat a nivell d'usuaris, acabaran com sempre, desprestigiant moltes de les iniciatives reeixides que neixen a la nostra terra.

El talent i la visió no entén de llengües ni de territoris. Si som capaços de veure que iniciatives com la Kings League donen un plus a la ciutat de Barcelona que es pot aprofitar de moltes maneres i des de molts sectors diferents, potser aconseguirem tornar a recuperar tot el destruït per anys d'obsessió independentista.

Aquells que no acceptin la velocitat de canvi en la qual es mou el món actual poden acabar xocant contra la realitat i perdre el potencial aconseguit fins a aquest moment

Veurem com continua evolucionant aquest nou projecte, però avui dia podem afirmar que els nous formats han arribat a les nostres vides per a quedar-se. O evolucionem amb ells o ens quedarem en la nostàlgia del passat.