Política
Sandro Rosell al programa 'Ànimes', de 8tv
Foto: Sandro Rosell al programa 'Ànimes', de 8tv | (@8tvcat)
Ànimes

Rosell dona més detalls sobre el seu salt a la política: "només a l'àmbit municipal"

Sandro Rosell al programa 'Ànimes', de 8tv
Foto: Sandro Rosell al programa 'Ànimes', de 8tv | (@8tvcat)

L'expresident del Futbol Club Barcelona Sandro Rosell ha parlat sobre el seu pas professional a la política municipal al programa 'Ànimes', de 8tv, presentat per la periodista Pau Janer.

Per què és important? El passat agost, l'empresari va anunciar la seva voluntat de presentar un projecte per l'alcaldia de Barcelona per les eleccions municipals de 2023. "Prendré la decisió abans de Nadal", va dir llavors.

Què ha dit?

  • "Ens estem plantejant, amb un grup de gent accedir a les eleccions a l'alcaldia de Barcelona, però des d'un punt de vista de gestió, no de política", assegura Rosell. "Però encara falta molt", matisa.

En detall: La proposta de Rosell i el seu equip per la ciutat passa, segons ha explicat al programa de televisió, per una gestió sense filiacions polítiques.

  • "Nosaltres proposem una gestió directa de les necessitats d'una ciutat, sense entrar a si som de dretes o d'esquerres. Proposem aplicar el sentit comú perquè la ciutat funcioni de mil meravelles", afirma.
  • "Tinc la percepció de què Barcelona és una ciutat meravellosa, única, que hauria de ser la capital del món. Les condicions de Barcelona són per ser la millor ciutat del món. I avui no ho som", conclou. 

A partir d'ara: Davant de les preguntes de la periodista, Rosell ha confirmat que les seves ambicions es queden a l'Ajuntament de Barcelona. "Política més enllà del que és la gestió municipal? No", reflexiona.