Política
El diputat de Junts Francesc de Dalmases
Foto: El diputat de Junts Francesc de Dalmases | Europa Press
8tv

Dalmases trenca el silenci al Fax de 8tv

Temps de lectura: 2 minuts
El diputat de Junts Francesc de Dalmases
Foto: El diputat de Junts Francesc de Dalmases | Europa Press

El diputat de Junts Francesc de Dalmases trenca el silenci al Fax de 8tv mesos després de protagonitzar un episodi polèmic que va posar-lo sota el focus mediàtic.

Per què és important? Dalmases va ser acusat de sacsejar i escridassar una periodista, i en conseqüència, se li va obrir un expedient informatiu que va concloure que van existir "intimidacions".

En profunditat: Francesc de Dalmases va apartar-se de la comissió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i després va dimitir de vicepresident de Junts, però va seguir com a diputat.

  • El diputat va tornar al Parlament després de pagar la multa de 600 euros que se li havia imposat per intimidar la subdirectora del programa FAQS de TV3.
  • Després d'una polèmica que va perseguir-lo, el diputat de Junts trenca el silenci, i s'explica, al programa estrella de la graella de 8tv, el Fax.

Al detall: Dalmases, que és conegut per la seva proximitat amb Borràs, visita el Fax hores després que la presidenta de Junts s'hagi assegut al banc dels acusats per suposadament haver fraccionat comptes.

  • De fet, Dalmases va acompanyar-la dins i fora del judici. Va estar amb ella en tot moment. Així, convertint-se en un suport indispensable per la presidenta de Junts.

D'altra banda: El programa dirigit pel periodista Eduard Pujol també comptarà amb la presència de l'expresident Artur Mas. 

  • Mas visita el Fax la mateixa setmana que la presidenta de Junts, Laura Borràs, s'ha assegut al banc dels acusats del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, també en un moment on la figura de Xavier Trias agafa embranzida a totes les enquestes i quan l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha trencat relacions amb Israel.

 

Categoria: Política