Política
La presidenta de Junts, Laura Borràs
Foto: La presidenta de Junts, Laura Borràs | Junts
Junts

Borràs trenca el silenci després del judici carregant contra ERC

Temps de lectura: 1 minut
La presidenta de Junts, Laura Borràs
Foto: La presidenta de Junts, Laura Borràs | Junts

La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha trencat el silenci després del seu judici al Tribunal Superior de Justícia a Catalunya. I ho ha fet carregant contra l'estratègia d'Esquerra per "blanquejar" l'Estat espanyol i emprendre una via "autonomista".

Per què és important? Borràs havia pres distància de la vida pública i política per concentrar-se en el judici, però ara, un cop s'ha dictat vist per sentència, la líder de Junts ha tornat a la càrrega.

Què ha dit? En el Consell Nacional de Junts a Vialba dels Arcs (Terra Alta), la presidenta suspesa del Parlament ha pronunciat un discurs centrat a criticar l'estratègia d'Esquerra i encoratjar als seus a seguir en el camí de la "confrontació" amb l'Estat espanyol.

  • "No blanquejarem a aquells de qui ens volem independitzar", ha reblat en contra dels republicans. En aquest sentit, ha argumentat que la taula de diàleg no ha funcionat i que ha estat aturada per les dues parts.
  • "Vam acordar amb ERC donar dos anys de marge a la suposada negociació. I ara hem constat que han donat per acabada la sobrevalorada taula de diàleg", ha reblat.
  • "Els resultats d'aquest suposat diàleg parlen per ells mateixos", ha sentenciat: "Aquest govern en minoria ha fet un gir totalment autonomista".

A més: La presidenta de Junts ha parlat del seu judici i ha afirmat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya "no té la potestat de decidir com son les coses a Catalunya". Tot seguit, ha assegurat que "no és l'Operació Catalunya, sinó l'Operació contra Catalunya".

 

Categoria: Política
Etiquetes: Laura Borràs Junts