Política
L'exconsellera i eurodiputada de Junts
Foto: L'exconsellera i eurodiputada de Junts | 8tv
Fax de 8tv

Ponsatí, eurodiputada de Junts: "Els partits s’han sotmès davant la repressió"

Temps de lectura: 1 minut
L'exconsellera i eurodiputada de Junts
Foto: L'exconsellera i eurodiputada de Junts | 8tv

Clara Ponsatí, eurodiputada per Lliures per Europa (coalició entre Junts, PDeCAT i Convergència), ha criticat amb duresa els partits independentistes per "no fer la feina ben feta". 

Per què és important? Ponsatí, exconsellera del Govern de Carles Puigdemont, ha sigut molt crítica amb les formacions independentistes, també amb la que l'aixopluga: Junts.

Què ha dit? En una entrevista al Fax de 8tv, Clara Ponsatí ha afirmat que els partits independentistes "s'han rendit" i que "no han fet la feina ben feta".

  • "Els partits independentistes s'han sotmès i doblegat davant de la repressió", ha afirmat contundentment Ponsatí. 
  • Tot seguit, ha argumentat per què creu que les formacions s'han aturat en el camí cap a la independència: "El país va estar molt temps xocat amb l'experiència de la repressió i va causar un gran trasbals emocionant col·lectiu".
  • A més, ha assenyalat el parlament de Catalunya com un dels culpables d'haver-se doblegat a la represió espanyola: "No ha fet el que un parlament que es considera independent ha de fer".

En profunditat: Ponsatí va ser detinguda pels Mossos d'Esquadra a Barcelona aquest passat dimarts després de passar cinc anys a l'exili. L'exconsellera va declarar davant del jutge i finalment va ser posada en llibertat.

  • L'eurodiputada de Junts i exconsellera de la Generalitat, Clara Ponsatí, preveu continuar residint a Brussel·les per la seva condició d'europarlamentària i vol viatjar a Barcelona durant els caps de setmana. 
Categoria: Política