Política
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
Foto: La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso | @ComunidadMadrid
Generalitat

Picabaralla entre Ayuso i Aragonès: "Que insulti menys els madrilenys i abaixi impostos"

Temps de lectura: 2 minuts
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
Foto: La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso | @ComunidadMadrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha demanat al president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, que deixi d'insultar els madrilenys i que "abaixi impostos" als seus ciutadans. 

Per què és important? Pere Aragonès va criticar aquest dimecres el model fiscal de la Comunitat de Madrid, assegurant que a la capital el 'dúmping' és "motiu d'orgull".

Què diu? La presidenta regional ha carregat contra les paraules d'Aragonès i ha retret que el cap de l'Executiu català "insulti" Madrid mentre els seus pretenen aconseguir "la independència a costa dels diners de tots els ciutadans".

  • "Molta televisió, molta ambaixada, però després no hi ha aigua a les aixetes", ha criticat Ayuso, fent al·lusió a les polítiques de la Generalitat i la sequera. 
  • "El que ha de fer el senyor Aragonès és insultar menys els madrilenys i abaixar-li els impostos i deixar en pau els catalans que no aguanten més aquesta corruptela", ha asseverat la presidenta.
  • A més, també ha aprofitat per acusar el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, de connivència amb aquesta situació: "Són igual els uns i els altres", ha sentenciat.

Per la seva part, ERC ha convidat la presidenta de la Comunitat de Madrid a tenir un cara a cara amb Pere Aragonès.

  • "Catalunya crea més llocs de treball que Madrid, concentra el nombre més gran d'empreses innovadores d'Espanya i lidera la producció industrial a Espanya, més que Madrid", han contestat a Twitter els republicans. 

Per acabar: Díaz Ayuso també ha presumit de les rebaixes fiscals de Madrid: "No hi ha govern que hagi abaixat tants impostos com el meu". 

  • "Madrid creix 3 punts més que Catalunya, capta 15.323 milions d'inversió exterior el 2023 davant dels 4.644 de Catalunya i que Madrid lidera el creixement de l'economia", comparteixen els populars a les seves xarxes socials.