Política
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
PP

El PSOE demana a Feijóo la dimissió "immediata" d'Ayuso: "No té escapatòria"

Actualitzat: Divendres, 22 de març de 2024. 14:49
Temps de lectura: 1 minut
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

El PSOE ha tornat a exigir al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que demani immediatament a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, la seva dimissió.

Per què és important? La magistrada titular del Jutjat d'Instrucció número 19 de Madrid ha obert diligències al xicot de la presidenta regional per defraudar 350.000 euros a Hisenda. 

Què diuen? "La imputació de la parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid deixa Alberto Núñez Feijóo sense cap més sortida que demanar-li la seva dimissió", han expressat els socialistes a través d'un missatge a les seves xarxes socials. 

  • Pel PSOE, després de la decisió d'aquest divendres de la jutgessa Feijóo "no té escapatòria possible" i "ha de fer la trucada immediatament".
  • "S'ha acabat el temps de posar-se de perfil", han conclòs els de Pedro Sánchez. 

A més, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, també ha denunciat el "silenci" del líder de l'oposició, Alberto Núñez Feijóo, a qui també ha exigit que demani la dimissió d'Isabel Díaz Ayuso.

  • "Feijóo no té excuses ni tampoc Ayuso té arguments per no dimitir o exigir-ne la dimissió", ha asseverat aquest divendres. "Feijóo va arribar al lideratge del PP després que Casado s'enfrontés a Ayuso i ho va denunciar. El van expulsar i potser per això Feijóo no s'atreveix, no vulgui o no pugui demanar responsabilitats", ha dit.