Política
Alejandro Fernández, president PPC
Foto: Alejandro Fernández, president PPC | X / @parlamentcat
Eleccions 12-M

Alejandro Fernández promet "acabar amb el procés i amb el sanxisme" a Catalunya

Temps de lectura: 1 minut
Alejandro Fernández, president PPC
Foto: Alejandro Fernández, president PPC | X / @parlamentcat

El candidat del PP a les eleccions catalanes, Alejandro Fernández, ha començat la campanya per les eleccions del 12 de maig i ho ha fet prometent que "acabarà amb el procés i amb el sanxisme".

Què diu? "Acabar amb el procés i amb el sanxisme té un significat profund i és un assumpte d'autèntica emergència nacional”, ha dit Fernández durant la Junta directiva autonòmica del PP de Catalunya. 

  • El popular ha aprofitat per ironitzar sobre que el candidat del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a presidir la Generalitat no és el socialista Salvador Illa, "sinó Pere Aragonès o Puigdemont si fos necessari".
  • "Culminarem la finalització del procés en el moment exacte en què Alberto Núñez Feijóo arribi a la Moncloa i sigui el president de tots els espanyols", ha assegurat. 

A més, Alejandro Fernández ha insistit que el seu objectiu és "obrir una etapa a Catalunya lluminosa i il·lusionant i tancar una etapa fosca i decadent", i ha acusat Sánchez de ressuscitar l'independentisme i donar-li ales quan agonitzava.

  • "És impossible estimular una nova etapa per a Catalunya amb els mateixos bombers piròmans, Pedro Sánchez i Salvador Illa, que han donat ales al procés", ha insistit.

Què esperar? El grup popular ho té clar: després de l'amnistia, tocarà l'autodeterminació. Per al candidat del PP, els socialistes ho intentaran "fent trampes o recuperant la tràgica idea de les dues Espanyes enfrontades i irreconciliables".