Política
Carles Puigdemont, candidat de Junts a la presidència
Foto: Carles Puigdemont, candidat de Junts a la presidència
JUNTS

Puigdemont no es votarà a si mateix el 12-M: delegarà el seu vot en un ciutadà

Temps de lectura: 1 minut
Carles Puigdemont, candidat de Junts a la presidència
Foto: Carles Puigdemont, candidat de Junts a la presidència

El candidat de Junts+ Puigdemont per Catalunya a les eleccions al Parlament del 12 de maig, Carles Puigdemont, no es votarà a si mateix. Sense possibilitat d'acudir al seu col·legi electoral a Sant Julià de Ramis, a causa de la seva situació processal, el candidat juntaire ha optat per delegar el seu vot en un ciutadà anònim en lloc de votar a l'exterior, segons confirmen fonts de Junts a Principal.

Què en sabem? Que no veurem a Carles Puigdemont el dia de les eleccions dipositant el sobre amb la papereta que encapçala ell mateix. El candidat de Junts, que ha canviat la seva residència de Bèlgica a França per a poder participar en la campanya electoral, seguirà a la Catalunya Nord fins que se celebri el debat d'investidura. El fet que tampoc opti pel vot dels estrangers fa que l'expresident de la Generalitat no es pugui votar.

Què ens diuen? Que el candidat de Junts+ Puigdemont per Catalunya delegarà el seu vot de forma simbòlica en un ciutadà anònim per tal que voti la seva candidatura. D'aquesta manera l'expresident de la Generalitat farà un vot simbòlic, però sense l'atenció mediàtica que els candidats tenen durant la jornada electoral.

Per acabar. Puigdemont passarà tot el 12 de maig a la Catalunya Nord. El presidenciable de Junts farà nit electoral a Argelers sur Mer, el mateix lloc on els juntaires celebraran tots els mítings de campanya.

 

 

Categoria: Política