Societat
Joaquim Benítez a la sortida del TSJC
Foto: Joaquim Benítez a la sortida del TSJC | Pol Solà / ACN
Abusos sexuals

Entra a presó l'exprofessor dels Maristes acusat d'abusos sexuals

Joaquim Benítez a la sortida del TSJC
Foto: Joaquim Benítez a la sortida del TSJC | Pol Solà / ACN

Aquest dijous al matí, Joaquim Benítez ha ingressat a presó per complir condemna pels abusos sexuals continuats en una escola dels Maristes. 

Per què és important? L'exprofessor va ser condemnat a 21 anys i 9 mesos de presó per abusos sexuals a quatre menors d'edat quan era professor d'educació física a l'escola de les Corts dels anys 2006 al 2009. 

Situació actual: El passat 14 de novembre, l'Audiència Nacional va notificar a l'exprofessor dels Maristes que tenia 10 dies per ingressar a presó

  • Completats gairebé els 10 dies, Benítez va ingressar aquest dimecres a la nit i de manera voluntària a la presó de Puig de les Basses de Figueres (Alt Empordà), segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

D'on venim: L'Audiència de Barcelona va condemnar Benítez el maig del 2019 a 21 anys i 9 mesos de presó per haver abusat sexualment de quatre alumnes menors d'edat.

  • El TSJC va confirmar la sentència el 2020 i el Suprem, el passat octubre. Aleshores, l'Audiència va declarar-la ferma i va iniciar-ne el procés d'execució. 
Categoria: Societat