Societat
Vista de la discoteca Waka Sabadell
Foto: Vista de la discoteca Waka Sabadell | EFE/Alejandro García
Successos

Els Mossos descarten l'agressió sexual en la fel·lació de la menor de Waka

Vista de la discoteca Waka Sabadell
Foto: Vista de la discoteca Waka Sabadell | EFE/Alejandro García

Els Mossos d'Esquadra han descartat que els fets recents succeïts a la discoteca Waka hagin estat una agressió sexual.

Per què és important? El polèmic local d'oci nocturn ubicat a Sant Quirze del Vallès ha tornat al centre de la polèmica per la difusió d'un vídeo a les xarxes en què apareix una menor fent-li una fel·lació a un noi enmig de la pista de ball. Els pares van denunciar els fets per una presumpta agressió sexual.

En profunditat: Principal ha pogut identificar els dos administradors de la societat propietària del local. Qui hi ha darrere de la polèmica discoteca Waka Sabadell?

Què en sabem? Segons ha publicat el Diari de Sabadell:

  • La investigació de la Divisió d'Investigació de l'Àrea Bàsica Policial de Sabadell ha portat a la policia catalana a descartar que la noia fos víctima d'una agressió sexual, com denuncien els pares.
  • Els agents al càrrec de les indagacions del cas van demanar al local les càmeres de seguretat i han parlat amb testimonis, i consideren que el jove no va obligar la menor a practicar-li una fel·lació: l'acte sexual va ser consentit.
  • A més, l'anàlisi toxicològic conclou que ella no estava sota els efectes de la droga, apunten fonts de la policia, tot refusant la principal teoria: que el jove li administrés algun tipus de substància en la beguda.

Què diuen? 

Previsions: Un cop els agents han descartat cap agressió sexual, la investigació se centra ara a trobar la persona que va gravar i difondre el vídeo.