Societat
Macrobatuda de Mossos a Waka Sabadell
Foto: Macrobatuda de Mossos a Waka Sabadell
Successos

Macrobatuda policial a Waka: 906 identificats i 10 denunciats per drogues

Temps de lectura: 1 minut
Macrobatuda de Mossos a Waka Sabadell
Foto: Macrobatuda de Mossos a Waka Sabadell

Els Mossos d'Esquadra han desplegat un ampli dispositiu aquesta matinada de dissabte a la discoteca Waka Sabadell.

Per què és important? La discoteca del Vallès sempre  ha estat al centre de la polèmica per rebre denúncies per discriminació, drogues, abusos sexuals, etc.

Al detall: El dispositiu policial de Mossos ha acabat amb un balanç de 906 persones identificades, 10 denunciades per tinença de drogues i 1 altra denunciada per manca de respecte als agents de l'autoritat.

Què ha passat? La macrobatuda s'ha produït pels voltants de dos quarts de tres de la matinada i ha aplegat prop d'un centenar d'agents dels Mossos, entre els quals membres dels antiavalots, de seguretat ciutadana i de la policia administrativa.

  • La policia ha irromput dins de la discoteca i ha aturat la música, després d'encendre els llums de la pista.
  • Per megafonia han anunciat que es tractava d'un dispositiu policial per després procedir a identificar a tothom. Inclús els controladors d'accessos, vigilants de seguretat, cambrers i tots els treballadors

D'on venim? La discoteca Waka, dins el terme municipal de Sant Quirze del Vallès, ha estat protagonista de diversos incidents en els últims anys amb greus aldarulls a les portes del recinte, baralles a l'interior, incidents racistes i agressions sexuals.

Categoria: Societat
Etiqueta: Successos