Societat
Dani Alves
Foto: Dani Alves | Europa Press
Dani Alves

Cas Alves: La jutgessa ofereix a l'amiga de la víctima denunciar el jugador per tocaments

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves
Foto: Dani Alves | Europa Press

La jutgessa que investiga el cas de Dani Alves per violar presumptament una noia de 23 anys ha escoltat i interrogat aquest divendres els principals testimonis del cas.

Per què és important? Després d'escoltar les declaracions de la cosina i l'amiga de la víctima, la jutgessa ha ofert a una de les dues la possibilitat de denunciar Alves per tocaments.

  • La noia ha explicat que Alves li va fer tocaments a la zona genital i del darrere, però ha rebutjat l'oferiment de la jutgessa.

Què diuen? Segons la Ser Catalunya, la noia ha argumentat que no volia treure importància a la violació que va patir la seva amiga.

  • Un cop les tres noies van anar a la zona VIP, convidades per Alves, el jugador va començar a grapejar-les.
  • A una d'elles la va agafar per la cintura, a una altra li va fer tocaments i va intentar agafar la mà de la víctima i posar-la als genitals.

Al detall: Aquest divendres han declarat alguns dels testimonis.

  • El primer a arribar als jutjats de la Ciutat de la Justícia aquest divendres ha estat l'advocat del davanter brasiler, Cristóbal Martell, que ha evitat fer declaracions a la gran multitud de periodistes. 
  • L'advocada de la víctima, Ester García, també ha rebutjat contestar les preguntes als periodistes. 

A més: El cas de Dani Alves ha canviat de jutgessa. La magistrada s'ha incorporat aquest divendres a la feina i es farà càrrec de la instrucció del cas, que fins ara portava una jutge substituta.

Context: El passat 30 de desembre, el futbolista hauria violat una noia a la discoteca Sutton de la capital catalana. 

Categoria: Societat