Societat
El futbolista Dani Alves
Foto: El futbolista Dani Alves | EFE
Tribunals

Dani Alves torna a canviar de versió: ara reconeix que va penetrar la víctima

Temps de lectura: 2 minuts
El futbolista Dani Alves
Foto: El futbolista Dani Alves | EFE

Dani Alves ha tornat a canviar de versió. Un cop més. Ara, l'advocat del futbolista acusat de violació ha admès que Alves va penetrar vaginalment la víctima el passat 30 de desembre en un lavabo de la discoteca Sutton de Barcelona. Aquest canvi de versió és degut al fet que recentment s'ha trobat ADN del futbolista en la vagina de la jove.

Per què és important? El futbolista reconeix parcialment la primera i única versió dels fets de la víctima: que va ser penetrada. Tot i que ell sosté que tot va ser consentit. A més, amb aquest nou canvi de relat, ja van quatre diferents versions que el futbolista ha explicat, després que l'últim cop digués que la noia li havia practicat voluntàriament una fel·lació.

En profunditat: La defensa del futbolista ha reconegut la penetració a la víctima, però ha argumentat que va ser consentida. L'advocat d'Alves ha assegurat que si la penetració hagués estat forçada i "en sec", la víctima tindria lesiona als genitals. 

  • L'acusació i la Fiscalia s'han oposat a l'excarceració de l'acusat pel "greu risc de fugida" i s'ha recolzat en els molts indicis que hi ha contra el futbolista.
  • Segons el ministeri fiscal, les mesures proposades per la defensa per sortir de la presó amb retirada de passaport, amb presentació periòdica als jutjats i la polsera telemàtica, no són prou sòlids per garantir que Alves estigui a disposició de la justícia durant tot el cas.

D'on venim? Les mostres genètiques de la noia de 23 anys desmenteixen una de les versions del futbolista: que ella li va practicar només una fel·lació, i consentida.

  • Els resultats de les mostres de la vagina de la víctima analitzades a l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses revela que pertanyen a Alves.
  • Aquesta prova demostraria que l'acusat va mentir a la jutgessa el passat 20 de gener.
Categoria: Societat
Etiqueta: Dani Alves