Gordillo continua com a investigat per la denúncia d'agressió sexual amb submissió química
.jpg)
El periodista Saül Gordillo continua com a investigat per una segona denúncia d'agressió sexual amb agreujant de submissió química a una treballadora de Principal, quan ell era director del mitjà.
Què en sabem? Aquest dijous han declarat tant ell com la víctima.
- Fonts jurídiques han confirmat que la denunciant ha ratificat la denúncia d'agressió sexual amb submissió química en què manté que els actes sexuals no van ser consentits.
- La denunciant ha ratificat que després del sopar Gordillo es va oferir per acompanyar-la a casa i que es va despertar dins del vehicle mentre ell l'estava agredint.
- En una analítica que es va fer hores després, es va confirmar que tenia restes de Diazepam a la sang.
Al detall: La jutge no ha decretat cap mesura cautelar contra Gordillo, tot i que fonts presents a la sala han explicat als periodistes que l'acusació particular, que exerceix la denunciant, ha demanat retirar el passaport al periodista i obligar-lo a comparèixer cada 15 dies al jutjat. La Fiscalia no s'hi ha oposat, però la jutgessa ho ha descartat.
Context: Els fets es remunten a la nit de l'1 de desembre a la discoteca Apolo de Barcelona després del sopar de Nadal de l'empresa.
- És la segona denúncia per agressió sexual a què s'enfronta el periodista, ja que una altra treballadora del mateix diari va denunciar-lo per fer-li tocaments aquella nit a la Sala Apolo.
D'altra banda, quan només havia transcendit el primer cas, els Mossos van citar a declarar l'exdirector qui va negar les acusacions i es va justificar dient que aquella nit havia begut molt.
- Davant del jutge, però, va defensar que els actes havien estat consentits per la noia, una afirmació que en tot moment la víctima va negar.
A més: L'òrgan d'administració de Principal va decidir cessar el periodista després de les informacions sobre les denúncies per agressions sexuals contra treballadores de l’empresa i en aplicació del protocol de la companyia en aquesta matèria.
On demanar ajuda? Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència també es pot trucar al 112. Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.