Societat
Façana de l'edifici incendiat
Foto: Façana de l'edifici incendiat | Jordi Pujolar / ACN
Incendi

Mor un home i una dona resulta ferida en l'incendi d’un habitatge a Vilassar de Mar

Temps de lectura: 2 minuts
Façana de l'edifici incendiat
Foto: Façana de l'edifici incendiat | Jordi Pujolar / ACN

Un home de 54 anys ha mort i una dona de 90 ha resultat ferida en l'incendi d'un habitatge a Vilassar de Mar, al Maresme, segons han explicat els Bombers.

Els fets: L'avís s'ha rebut a les 4:58 de la matinada d'aquest dilluns.

  • El foc ha tingut lloc als baixos d'un edifici de quatre plantes ubicat al número 10 de la Ronda de Vilassar.
  • Hi han treballat set dotacions del cos de Bombers.
  • En el dispositiu també hi han participat efectius de la Policia Local i tres unitats del (SEM).

Què en sabem? Quan els serveis d'emergències han arribat al lloc, les flames estaven desenvolupades i havien cremat totalment una habitació de l'immoble on es trobaven les dues víctimes.

  • Els Bombers han evacuat les persones a l'exterior i els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) han intentat reanimar sense èxit l'home.
  • La dona, que havia inhalat fum, l'han traslladada a l'Hospital de Mataró en estat menys greu.

A més: Els Bombers han donat per controlades les flames a les 5:42. Un cop apagat el foc, han revisat el pis, que ha quedat afectat totalment per fum i la temperatura, i també la resta d’edifici.

Què ha dit?: En declaracions a Principal, l'alcalde Damià del Clot ha explicat que han qualificat el succés d'incendi ordinari.

Previsions: El Mossos d’Esquadra, que hi han desplaçat quatre patrulles, s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació de les causes de l’incident.

Finalment, els veïns i veïnes de l'edifici, que han estat desallotjats de forma preventiva, han pogut tornar als seus habitatges, segons ha informat l'Ajuntament de Vilassar de Mar.

  • A més, el Consistori també ha lamentat la mort de l'home i ha posat els serveis municipals a disposició de la família afectada.

Categoria: Societat