Societat
La familia d'Alves a l'entrada de Brians II
Foto: La familia d'Alves a l'entrada de Brians II | Europa Press
Agressió sexual

Els fills d'Alves i la seva exdona visiten el futbolista a la presó

Actualitzat: Dissabte, 6 de maig de 2023. 15:59
Temps de lectura: 2 minuts
La familia d'Alves a l'entrada de Brians II
Foto: La familia d'Alves a l'entrada de Brians II | Europa Press

L'exdona de Dani Alves i els seus dos fills han visitat el futbolista a la presó de Brians II. 

Per què és important? Alves està en presó provisional des del passat 20 de gener per presumptament agredir sexualment a una noia el 30 de desembre de 2022 a la discoteca Sutton de Barcelona. 

Què en sabem? Aquest dissabte a la tarda, l'exdona de Dani Alves, Dinora Santana, i els dos fills d'ella i el jugador, l'han visitat a la presó de Brians II a Sant Esteve Sesrovires. 

En detall: L'exdona del futbolista i els seus fills han estat acompanyats per l'actual parella de la dona. 

  • Els fills d'Alves i Santana tenen 16 i 15 anys. 

D'on venim: La família de l'exjugador del F.C. Barcelona va arribar aquest passat dijous a Barcelona. 

Què diuen? L'exparella d'Alves ha aterrat a Barcelona per mudar-se amb els seus fills, Dani i Victoria, per donar-li suport al futbolista empresonat preventivament.

  • Segons va explicar en primera persona, ella i els seus fills estan molt afectats amb l'empresonament del seu pare i han decidit venir a viure a prop d'Alves. Després de setmanes plantejant-ho, ha arribat i ha atès als mitjans que l'estaven esperant. 
  • Santana ha declarat que "per descomptat" segueix creient que el seu ex, Dani Alves, és innocent: "Això 100%. Mai hi ha hagut dubtes".

Previsions: La família brasilera ha vingut a la capital catalana a mirar les escoles on els seus dos fills estudiaran el pròxim curs, que comença el setembre, data en la qual s'establiran definitivament a Barcelona per començar una nova etapa a prop d'Alves.