Societat
La localitat de Batea
Foto: La localitat de Batea | femturisme.cat
Successos

Crim a la Terra Alta: mor un veí de Batea que va rebre una pallissa grupal

Temps de lectura: 1 minut
La localitat de Batea
Foto: La localitat de Batea | femturisme.cat

Un veí de Batea (Terres de l'Ebre) ha mort aquest diumenge a l'hospital després de ser víctima d'una brutal pallissa per part de dos joves, un d'ells menor d'edat.

Per què és important? Es tracta de l'última mort violenta registrada a Catalunya després de l'assassinat a trets del propietari d'un bar a Badalona. En l'atac, la filla de la víctima va resultar ferida.

Què en sabem? L'agressió fatal es va produir el divendres al vespre. La víctima, greument ferida al cap, va poder trucar els Mossos d'Esquadra que van auxiliar l'home. 

  • La policia va detenir els dos agressors, un d'ells de 19 anys i l'altre menor d'edat, per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.
  • L'Ajuntament de Batea (Terra Alta) ha decretat dos dies de dol a la localitat i ha convocat als veïns a un acte d'homenatge a la víctima i per donar el condol a la família. 
  • "És un acte d'una violència injustificada", ha assegurat l'alcalde en funcions, Joaquim Paladella.

Situació actual: El noi ha passat disposició judicial aquest dilluns al matí i encara es desconeix la decisió del jutge d'instrucció de guàrdia de Gandesa. L'arrestat que és menor d'edat ha ingressat en un centre de menors.

Categoria: Societat