Societat
Centre comercial de Badalona
Foto: Centre comercial de Badalona | Màgic BDN
Agressió sexual

Nova violació grupal a una menor al Màgic de Badalona

Temps de lectura: 1 minut
Centre comercial de Badalona
Foto: Centre comercial de Badalona | Màgic BDN

Dos nois menors d'edat han estat detinguts com a presumptes autors d'una agressió sexual en grup a una noia també menor, de tretze anys, que hauria tingut lloc cap a finals de gener al centre comercial Màgic de Badalona, segons ha avançat 'La Vanguardia' i han confirmat a l'ACN fonts policials.

Situació actual: La Unitat Central de Menors va practicar les dues detencions entre dimarts i dimecres d'aquesta setmana, i els dos nois ja han passat a disposició judicial.

  • Després d'aquest tràmit, ambdós han quedat en llibertat vigilada. La investigació continua oberta perquè, segons els Mossos, hi podrien haver més persones implicades en l'agressió sexual grupal.

Context: Amb aquesta, el centre comercial Màgic de Badalona ha estat escenari d'almenys quatre agressions sexuals.

  • La primera que va saltar a l'escena pública va ser la presumpta violació grupal de sis menors sobre una nena d'onze anys a mitjan novembre de l'any passat, i després es van denunciar tres casos més al mateix indret, que els Mossos investiguen.

En profunditat: Fonts del Govern, de la seva banda, han explicat que la víctima del cas que ara ha comportat les dues detencions té tretze anys i està tutelada per la Generalitat.

  • En el moment de conèixer els fets el Servei d'Atenció a Víctimes de Menors del Departament de Justícia va contactar amb la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) i es va començar l'acompanyament i seguiment tant a la jove com a l'entorn.
Categoria: Societat