Societat
El tren de Ouigo a les fosques
Foto: El tren de Ouigo a les fosques | @juliaamuratet
Trens Ouigo

Sis hores atrapats en un tren Ouigo: "Ens han cobrat el menjar, això és una vergonya"

Temps de lectura: 2 minuts
El tren de Ouigo a les fosques
Foto: El tren de Ouigo a les fosques | @juliaamuratet

Més de 400 persones s'han quedat atrapades durant 6 hores en un tren Ouigo que feia el trajecte Madrid - Barcelona. A l'estació de Sants, alguns passatgers denunciaven les condicions en les que s'han vist obligats a esperar i han retret a l'empresa la poca o nul·la informació transmesa, i que, entre altres coses, els cobressin el menjar del bar. 

Per què és important? És el cinquè incident d'un tren Ouigo en els últims mesos i amb esperes de llargues hores a l'interior dels vagons d'aquesta companyia francesa, que va començar a operar el 2021 els seus trens d'alta velocitat a baix cost, juntament amb altres operadors com Avlo, la versió low cost de l'Ave. 

Què diuen? Entrevistats pels mitjans públics de la CCMA, una passatgera denunciava que el personal del tren havia cobrat el menjar.  Altres usuaris emfatitzaven la paciència i la bona actitud amb la qual van encaixar les 461 persones atrapades als combois i, d'altres, es mostraven visiblement enfadats pel tracte rebut per l'empresa.

  • "Ha estat desesperant. És al·lucinant com la gent s'ha portat bastant bé tantes hores tancada amb una ampolla d'aigua i sense res de menjar.
  • "Han mantingut bastant bé la calma. Els nens s'han portat bé, però feia moltíssima calor a dins. Els lavabos no funcionen des de fa quatre hores".
  • "El pitjor és que no ens han informat en cap moment"
  • "En un vagó teníem l'aire a tot gas, en l'altre s'estaven morint de calor..."
  • Això és una vergonya. Hem estat 8 o 9 hores aquí ficats"

Què en sabem? Finalment, un trajecte que de dues hores i mitja, va superar les 10 hores. Una locomotora va remolcar el comboi fins al Camp de Tarragona i els passatgers van canviar de tren per arribar a Barcelona.

Categoria: Societat
Etiqueta: Renfe