Societat
El Port de la Selva: Cala Tamariua
Foto: El Port de la Selva: Cala Tamariua | Franganillo
Escapada

El poble pescador a 2 hores de Barcelona amb desenes de cales tranquil·les

Temps de lectura: 2 minuts
El Port de la Selva: Cala Tamariua
Foto: El Port de la Selva: Cala Tamariua | Franganillo

Si alguna cosa cal en una escapada de cap de setmana, és tranquil·litat. Desenes de cales que no estan massificades, i un poble pescador amb un encant que no passarà desapercebut. Es tracta del Port de la Selva.

Què en sabem? Anys enrere el municipi havia estat ple de frondosos boscos motiu pel qual va rebre el nom que el defineix.

Les cales del Port de la Selva

La platja urbana del Port de la Selva ha estat guardonada a escala Europea i és una platja amb tots els serveis necessaris i un preciós passeig marítim. A més, a la platja s'hi poden fer diverses activitats aquàtiques.

Si bé, al Port de la Selva hi ha desenes de cales precioses on poder passar una estona relaxada gaudint del mar, el sol, i les onades.

  • La Cala Aiguadolç de Taballera, la Cala Cativa, la Cala Corquell, la Cala Fornells, la Cala Galera, la Cala Galladera, la Cala Medusa, la Cala Prona, la Platgeta del racó d'en Coca, Platgeta del Mirador, i un llarg etcètera d'espais únics.

Què fer al Port de la Selva?

El municipi té molts monuments que són de visita obligatòria: el monestir de Sant Pere de Rodes, l'església de Santa Helena, i les Ruïnes del castell de Sant Salvador a 670 metres d'altitud, el punt més alt del territori.

A més, pots fer una excursió fascinant pel Parc Natural del Cap de Creus, on hi ha multitud de rutes a seguir per passar una estona, un dia, o el temps que prefereixis, descobrint la natura.

  • Des de les ruïnes del castell de Sant Salvador de Verdera es poden veure unes vistes panoràmiques que et deixaran sense aire. 

Com arribar al Port de la Selva?

Plans similars: Et proposem altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya:

Categoria: Societat
Etiqueta: Escapada