Societat
Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat
Foto: Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat | Ajuntament de Barcelona
Robatori

El robatori més gran de la història de l'aeroport del Prat: un botí de més de 8 milions d'euros

Temps de lectura: 2 minuts
Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat
Foto: Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat | Ajuntament de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda dues persones pel robatori d'una maleta i una bossa de mà amb diners, joies i rellotges a l'aeroport del Prat.

Per què és important? Es calcula que dins les maletes hi havia objectes per valor de més de 8,5 milions d'euros, segons ha avançat La Vanguardia.

Què en sabem? Els lladres van aprofitar mentre una família russa feia cua per facturar i robar el botí dissimuladament a la zona de la companyia Emirates. Més tard, els lladres van aconseguir marxar de l'aeroport amb un cotxe llogat.

  • Les víctimes van explicar a la policia que a l'interior de les bosses hi havia joies, rellotges i diners en efectiu per valor de vuit milions i mig d'euros.
  • Després de la denúncia, la unitat d'investigació de l'aeroport del Prat va mirar a les càmeres de seguretat i van donar amb els lladres. Els investigadors van seguir el rastre per la terminal fins a la seva arribada al pàrquing on aquest va pujar a un cotxe llogat.

A més: Dues hores i mitja després de la denúncia, una patrulla dels Mossos de Trànsit va identificar a l'autopista A-7, a l'altura de Salt, el mateix vehicle llogat amb el qual havien fugit els lladres de l'aeroport.

  • Els agents van aturar el cotxe i van comprovar que a l'interior es trobava tot el contingut que havien denunciat.
  • El botí va ser traslladat juntament amb els dos sospitosos a la comissaria de la policia a Girona.

En profunditat: A l'interior de la bossa hi havia objectes de molt valor com un anell de diamants valorat en quatre milions, un fermall de 750.000 euros de la marca Chanel o diamants, segons La Vanguardia.

  • De fet, la mateixa bossa de mà era un model exclusiu Birkin de la marca Hermès.