Societat
Platja de Llafranc, Costa Brava
Foto: Platja de Llafranc, Costa Brava | Wikimedia Commons
Platges

La magnífica platja de la Costa Brava perfecta per passar el dia i menjar bé

Temps de lectura: 2 minuts
Platja de Llafranc, Costa Brava
Foto: Platja de Llafranc, Costa Brava | Wikimedia Commons

Es tracta del paratge ideal per passar un dia d'estiu gaudint a màxim. Es tracta de la platja de Llafranc, una preciosa localitat on, a més, es pot menjar molt bé!

La fama de la platja de Llafranc

Tant la platja com les vistes si s'hi va caminant des de Calella, són espectaculars. Es veu tota la platja i les barques de pescadors creant un paisatge idíl·lic.

  • Llafranc és un dels destins turístics més atractius de la zona.
  • Ofereix les millors vistes del litoral, a més del Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda, format pel far de Sant Sebastià, la torre, l'ermita i el poblat ibèric restaurat.

Com és la platja de Llafranc?

Té una extensió de 330 metres lineals amb dos espais diferenciats, un d'ells més pròxim al petit port del municipi que està ple d'embarcacions varades sobre la sorra.

  • L'altra és espai és el que els banyistes poden ocupar i és d'una espectacular sorra fina i té una amplada aproximada de 40 metres.

Què fer a Llafranc?

Un dels punts positius que la platja estigui integrada en un municipi urbà és que té nombrosos serveis complementaris a prop de la platja. Per exemple: hotels, bars i restaurants. A més hi ha prou varietat perquè cadascú triï l'opció que més li escau.

  • Un pla perfecte és anar a la platja, aprofitar per dinar a la zona i gaudir d'un passeig preciós entre els carrers del municipi.

Com arribar a la Platja de Llafranc?

Cal tenir present que aparcar a prop de la platja, a l'estiu, no és fàcil, especialment si no es vol pagar la zona blava que ocupa tota la primera línia de platja.

Plans similars: Et proposem altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya:

Categoria: Societat
Etiquetes: Platges Escapada