Societat
Dani Alves a l'inici del seu judici
Foto: Dani Alves a l'inici del seu judici
Agressió sexual

Dani Alves nega l'agressió sexual: "No em va dir que parés, estàvem gaudint els dos"

Temps de lectura: 3 minuts
Dani Alves a l'inici del seu judici
Foto: Dani Alves a l'inici del seu judici

Dani Alves va reiterar la seva innocència ahir davant l'Audiència de Barcelona sobre la presumpta violació a una noia a la discoteca Sutton el 31 de desembre de 2022.  

Què diu? "No em va dir ni que parés, ni que no volia. Estàvem gaudint tots dos allà, ja està, res més", ha assegurat l'exfutbolista. 

  • "Ens vam posar a ballar. M'hi acostava, però sempre des del respecte. Jo crec que sí que sabien que era Dani Alves", comença el relat el brasiler. 
  • Segons Alves, els dos vam començar a ballar i a "intimar". Assegura que la víctima va posar-li la mà a les seves parts íntimes, però ella assegura que va ser ell qui li va agafar la mà per apropar-la al penis. 
  • "Li vaig dir d'anar al lavabo i em va dir que sí". La víctima, per contra, va declarar que l'acusat li va fer un senyal des de l'entrada d'un passadís i que ella no sabia que conduïa a un lavabo.
  • Un cop dins el lavabo, el jugador declara que es van besar, que ella va ajudar a baixar-li els pantalons, que va practicar-li una fel·lació i van mantenir relacions sexuals.
  • "En cap moment em va dir que volgués marxar", sosté el jugador. La víctima va denunciar que no la va deixar sortir del lavabo i la va forçar. També, en contraposició amb el que havia denunciat la noia, l'esportista ha assegurat que ni la va colpejar ni la va tirar a terra. "No soc un home violent", ha asseverat. "En cap moment em va dir res. Estàvem gaudint".

La versió de l'alcohol: La defensa de Dani Alves ha procurat que durant tot el judici quedi constància del delicat estat en el qual es trobava l'exjugador a causa de l'alcohol. 

  • El mateix Dani Alves va declarar ahir que durant aquella nit de desembre va beure quatre ampolles de vi, una de whisky i gintònics. 
  • Les psicòlogues de la defensa, però, expliquen que Alves, malgrat tot el que va beure, era responsable dels seus actes: "Sabia distingir el que estava bé del que estava malament". 

Què esperar? Després de la seva declaració, la fiscal manté la pena que inicialment sol·licitava: nou anys de presó i una indemnització de 150.000 euros. L'acusació particular, però, ha reclamat la màxima condemna per a aquest tipus de delicte: 12 anys.  

  • La defensa, en canvi, lluita per aconseguir un any de presó i una indemnització de 50.000 euros per l'aplicació de l'eximent d'haver actuat sota els efectes de l'alcohol, entre altres atenuants. 
  • Amb la declaració final d'Alves, el judici quedarà vist per a sentència. A partir d'aquí, el tribunal tindrà un termini límit de 20 dies per fer pública la resolució definitiva del cas.