La Jungla
Joana Sanz, amb la família de Dani Alves a l'Audiència de Barcelona
Foto: Joana Sanz, amb la família de Dani Alves a l'Audiència de Barcelona | EFE
Famosos

Joana Sanz, al jutjat: abraçada amb la sogra després de defensar Dani Alves

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joana Sanz, amb la família de Dani Alves a l'Audiència de Barcelona
Foto: Joana Sanz, amb la família de Dani Alves a l'Audiència de Barcelona | EFE

Joana Sanz ha reaparegut públicament aquest dimarts, a la segona sessió del judici a Dani Alves per l'agressió sexual a una jove de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona. Segons la declaració de la model, aquella nit el seu marit va arribar a casa molt begut.

Què en sabem? Finalment i com era d'esperar, Joana Sanz ha mantingut davant del jutge la mateixa versió dels advocats d'Alves, que volen fer èmfasi en el fet que el seu client estava molt borratxo el dia de la presumpta violació. Una circumstància que, en cas de ser declarat culpable, podria servir d'atenuant per aconseguir una condemna inferior.

Què diu? En seu judicial, Joana Sanz ha explicat els fets que ella va viure de la manera següent:

  • "Estava molt borratxo i fent pudor d'alcohol"
  • "Va xocar contra l'armari i va caure sobre el llit"
  • "No valia la pena parlar-hi per com arribava. Millor deixar-ho per l'endemà"

A més, Sanz ha recordat que la nit dels fets havien quedat per sopar junts, però que ell va cancel·lar la trobada a última hora. "Li vaig preguntar per WhatsApp si vindria a sopar i va dir que no. L'últim missatge va ser cap a les onze", ha explicat abans de negar que estiguessin enfadats perquè ell va triar una "nit de nois" abans que sopar amb ella.

En detall: La model canària va entrar a l'Audiència de Barcelona a les tres de la tarda i en va sortir tres hores i mitja més tard. Fora es va trobar amb la seva sogra, la mare de Dani Alves, amb qui es va fondre en una càlida abraçada al davant de les càmeres.

Un altre apunt: Dani Alves declara aquest dimecres. Tot i que estava previst que fos durant la primera sessió del judici, finalment la defensa va demanar que ho fes el darrer. El brasiler s'enfronta a una pena de 12 anys de presó per agressió sexual i una indemnització de 150.000 euros.