Societat
L'home detingut per l'assassinat de tres germans a Morata de Tajuña (Madrid)
Foto: L'home detingut per l'assassinat de tres germans a Morata de Tajuña (Madrid)
Successos

L'assassí dels tres germans de Morata de Tajuña mata el seu company de cel·la

Actualitzat: Dijous, 15 de febrer de 2024. 10:14
Temps de lectura: 2 minuts
L'home detingut per l'assassinat de tres germans a Morata de Tajuña (Madrid)
Foto: L'home detingut per l'assassinat de tres germans a Morata de Tajuña (Madrid)

L'home acusat de matar els tres germans de Morata de Tajuña (Madrid) ha assassinat al seu company de cel·la a la presó d'Estremera. 

Què en sabem? El detingut per l'assassinat dels tres germans el passat 22 de gener hauria matat aquesta matinada al seu company d'habitació a la presó madrilenya d'Estremera. 

  • L'assassí confés estava ingressat al mòdul 2 del centre penitenciari, on es troben els interns més conflictius. Els primers dies d'arribar a la presó va estar sol, però després se li va assignar un company de cel·la.   

En detall: L'home, de nacionalitat pakistanesa i de 42 anys, va confessar que havia matat els tres germans de Morata de Tajuña a finals de gener. 

  • Dilawar Hussain Choudhary va ingressar a la presó el passat 24 de gener acusat de posar fi a la vida dels tres ancians a cops de martell per un suposat deute.
  • El detingut ja havia estat en aquesta presó el 2023 després d'agredir una de les que després serien les víctimes mortals. L'home va pegar salvatgement dues vegades la menor de les germanes, per la qual cosa va ser detingut i va ingressar a la presó provisional. Nou mesos després, la dona i el detingut van arribar a un acord de conformitat que li va permetre tornar al carrer.

D'on venim: L'home estava a la presó per haver comès un triple crim. Segons les investigacions, tot apunta que el detingut hauria deixat prestat 60.000 euros a les dues germanes, uns diners que elles no haurien tornat. El detingut va estar implicat en un intent d'agressió amb un martell a les dues dones per no haver tornat els diners.

  • A més, l'assassí confés hauria viscut durant un temps a la casa on residien els tres germans i on va cometre l'assassinat, i per això encara tindria les claus de l'habitatge.
  • La Guàrdia Civil estudia la venjança per un deute relacionat amb una estafa amorosa com a principal hipòtesi dels assassinats dels tres germans d'edat avançada. 
  • Les víctimes mortals es deien Amelia, Ángeles i Pepe Gutiérrez Ayuso, d'entre 70 i 80 anys. Les dues dones feia uns quants anys que eren jubilades i el germà patia una discapacitat.