Societat
Dani Alves a l'inici del seu judici
Foto: Dani Alves a l'inici del seu judici
Cas Alves

Dani Alves no aconsegueix reunir la fiança i passarà el cap de setmana a la presó

Temps de lectura: 1 minut
Dani Alves a l'inici del seu judici
Foto: Dani Alves a l'inici del seu judici

L'equip d'advocats de Dani Alves tampoc no ha aconseguit aquest divendres reunir el milió d'euros que l'Audiència de Barcelona li exigeix com a pagament de fiança per sortir en llibertat provisional. 

Per què és important? Dani Alves podrà sortir de la presó si paga un milió d'euros. Així ho va decidir l'Audiència de Barcelona després de la vista que es va celebrar el dimarts. Es donava per fet que el pare del jugador Neymar l'ajudaria a pagar els diners necessaris, però aquest dijous ha emès un comunicat per deixar clar que la seva família es desvincula d'aquest cas i no pagarà cap fiança.

En detall: El futbolista haurà de passar també el cap de setmana a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires. 

  • A més, l'advocada del detingut havia aconseguit una hora més a Dani Alves per pagar la fiança i poder sortir avui de la presó, mentre negociaven amb una entitat bancària perquè li prestés els diners, amb l'aval dels milions que l'Agència Tributària ha tornat al jugador i dels que disposarà la setmana que ve.
  • Les negociacions, però, es van frustrar a mesura que avançava el matí, mentre els representants del jugador mantenien oberta una altra via de finançament a partir de mediadors que estaven intentant aconseguir els diners en vies no bancàries.

Què esperar? La defensa ha explicat als mitjans que mantindran els contactes, en diversos fronts, aquesta tarda i tot el cap de setmana, per intentar obtenir i consignar la fiança el dilluns a primera hora del matí.