Societat
Dani Alves compareix a l'Audiència de Barcelona
Foto: Dani Alves compareix a l'Audiència de Barcelona | Twitter
Cas Alves

Dani Alves compareix per primera vegada davant l'Audiència entre crits de "violador de merda"

Temps de lectura: 1 minut
Dani Alves compareix a l'Audiència de Barcelona
Foto: Dani Alves compareix a l'Audiència de Barcelona | Twitter

Dani Alves ha comparegut per primera vegada aquest dijous davant l'Audiència de Barcelona per certificar que no s'ha fugat i ha estat rebut entre crits de "violador de merda".

Per què és important? L'exjugador de futbol ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó per violar una jove a la discoteca Sutton el desembre de 2022 però es troba en llibertat sota fiança des d'aquest dilluns. 

En detall: Alves ha arribat a l'Audiència a les 09:20 acompanyat de la seva advocada, Inés Guardiola, per portar a terme un tràmit que haurà de fer cada divendres mentre segueixi en llibertat fins que la seva condemna per agressió sexual sigui ferma.

  • L'obligació d'anar a signar tots els divendres, aquesta setmana ho ha fet en dijous perquè el divendres és festiu a Catalunya, és una de les mesures que va fixar l'Audiència de Barcelona per fixar la llibertat provisional del futbolista brasiler.
  • A la seva arribada Dani Alves s'ha negat a contestar les preguntes dels mitjans de comunicació i ha estat rebut entre crits de "ets un violador" i "violador de merda". 

D'on venim? L'Audiència de Barcelona va acordar la setmana passada la llibertat provisional per Alves si paga un milió d'euros.

  • El jugador hauria suat de valent per aconseguir a contrarellotge els diners. Indiquen que hauria estat un grup d'amics, entre els quals hi hauria algun jugador en actiu, els qui van aportar els diners suficients perquè aquest dilluns Alves pogués sortir de la presó.