Barcelona i Àrea
Barri la Salut de Badalona
Foto: Barri la Salut de Badalona | Wikimedia Commons
Violència sexual

Els Mossos investiguen una altra violació grupal a una menor a Badalona

Temps de lectura: 1 minut
Barri la Salut de Badalona
Foto: Barri la Salut de Badalona | Wikimedia Commons

Els Mossos d'Esquadra investiguen una altra violació grupal a una menor a Badalona (Barcelonès), ha avançat La Vanguardia i ha confirmat l'ACN.

Per què és important? Els delictes sexuals són una xacra que preocupa les autoritats. De fet, aquest és un altre cas produït a Badalona, que ha estat escenari recorrent d'agressions sexuals conegudes els darrers mesos. 

Què en sabem? Els fets van passar dissabte a la tarda. El grup el formarien entre sis i set adolescents, la majoria menors d'edat i del barri de Sant Roc.

  • A més, entre ells hi havia la parella sentimental de la víctima. El mateix rotatiu recull que alguns dels arrestats han declarat que el xicot de la noia va “convidar-los” a “violar” la noia.
  • El mitjà apunta que els investigadors han identificat i arrestat a cinc dels presumptes autors de la violació grupal, extrem que la policia no confirma.

A partir d'ara: La Unitat central dels Mossos Contra Agressions Sexuals (UCAS) s’ha fet càrrec de la investigació per localitzar totes les persones implicades.

Context: Aquests fets transcendeixen tot just uns dies després que s'hagi conegut una nova violació grupal a una menor al Màgic de Badalona, la quarta coneguda a l'interior del centre comercial.

On demanar ajuda?  Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència també es pot trucar al 112. Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.