Eleccions generals 2023
La candidata de Sumar-En Comú Podem, Aina Vidal
Foto: La candidata de Sumar-En Comú Podem, Aina Vidal | ACN
Eleccions generals

Aina Vidal (Sumar) titlla de "persones boges" a PP i Vox

Temps de lectura: 2 minuts
La candidata de Sumar-En Comú Podem, Aina Vidal
Foto: La candidata de Sumar-En Comú Podem, Aina Vidal | ACN

La candidata de Sumar-En Comú Podem per la demarcació de Barcelona, Aina Vidal, sobre PP i Vox: "No podem permetre que guanyin persones tan boges". 

Per què és important? Pocs dies abans que la campanya electoral per les eleccions del 23 de juliol arrenqui, les formacions polítiques marquen perfil i escalfen motors per aconseguir el màxim de suports possibles. 

Què diu? L'actual diputada al Congrés i candidata per Sumar a Barcelona, Aina Vidal, titlla a la dreta i extrema dreta espanyola, PP i Vox, de "persones boges". 

  • La candidata ha cridat a votar per "no permetre que guanyin persones absolutament tan boges i amb una sensibilitat nul·la cap a les persones".
  • Vidal situa les eleccions del 23-J com una dicotomia entre el govern espanyol de coalició o el "tiquet" del PP i Vox. 
  • La candidata de Sumar considera que els pròxims comicis "són les eleccions de les nostres vides". 

A més, Vidal considera que la dreta espanyola alerta de les mesures que ja està adoptant la dreta espanyola, com "prohibir minuts de silenci" a dones assassinades per violència masclista.

  • "No sé si es pot ser més miserable", ha denunciat
  • De la mateixa manera, també ha alertat que no es pot "concentrar el vot" només en el PSOE, perquè seria "condemnar el govern de coalició".

Context: Els comuns van ser la quarta força més votada en les passades eleccions al Congrés dels Diputats a Catalunya. La formació va aconseguir 7 diputats dels 48 que reparteix el territori en els comicis generals.