Eleccions municipals 2023
Ajuntament de Salou
Foto: Ajuntament de Salou | Ajuntament de Salou, Salou
Eleccions municipals

Candidats a les eleccions municipals 2023 a Salou

Temps de lectura: 2 minuts
Ajuntament de Salou
Foto: Ajuntament de Salou | Ajuntament de Salou, Salou

El pròxim diumenge 28 de maig se celebren les eleccions municipals a tots els pobles i ciutats de Catalunya. A la ciutat de la costa Daurada, els partits ja han confirmat les seves candidatures i els noms dels caps de llista que optaran a l'alcaldia de l'ajuntament. Quins són els candidats a les eleccions municipals 2023 a Salou?

Llista de candidats a les eleccions municipals 2023 Salou

Candidat a les eleccions municipals per Sumem per Salou: Pere Granados

L'actual alcalde del municipi, Pere Granados, es presenta a la reelecció, però amb un nou partit. El partit de Granados, Sumem per Salou, deixa de banda l'espai de Junts i ha arribat a un acord amb el PSC, el seu actual soci de govern a l'Ajuntament. 

En detall: En les eleccions del 2019, Granados va pactar amb els socialistes i van sumar un total de 12 regidors dels 21 del plenari. L'actual alcalde va aconseguir 7 regidors i el PSC en va aconseguir 5. 

Candidata a les eleccions municipals per Junts: Martina Fourrier

Com que Granados ha abandonat l'espai de Junts, el partit ha hagut de buscar noves cares. Martina Fourrier és l'escollida per liderar la candidatura postconvergent a Salou. L'objectiu del partit és mantenir els suports tot i la fuga del seu líder amb els socialistes. 

Candidat a les eleccions municipals per ERC: Sebastià Domínguez

ERC aposta per un nou candidat i Sebastià Domínguez liderarà la candidatura dels republicans al municipi. Esquerra té la missió d'aconseguir més suports i situar-se, com a mínim, com a cap de l'oposició al plenari. 

En detall: Els republicans van ser la tercera força més votada en els comicis del 2019 i van aconseguir 4 regidors. 

Candidat a les eleccions municipals per Ciutadans: Sergio Susín

Salou és un dels municipis on Ciutadans té més força i suports. L'any 2015 va aconseguir ser la segona força més votada dels comicis. Aquest any Sergio Susín serà el candidat de la formació taronja que aspira a mantenir representants dins del consistori. 

En detall: Ciutadans van obtenir 4 regidors dins del consistori tarragoní. 

Candidat a les eleccions municipals pel PP: Mario García

Per quarta vegada consecutiva, els populars presenten a Mario García com a candidat a l'alcaldia. El PP ha anat patint un retrocés en cada votació municipal. 

En detall: En els últims comicis el PP va aconseguir un so representant dins de l'Ajuntament.