Eleccions municipals 2023
Tito Álvarez, portaveu d'Élite Taxi
Foto: Tito Álvarez, portaveu d'Élite Taxi | ACN
Eleccions municipals

Tito Álvarez, d'Élite Taxi, crida el sector a votar el PSC

Temps de lectura: 2 minuts
Tito Álvarez, portaveu d'Élite Taxi
Foto: Tito Álvarez, portaveu d'Élite Taxi | ACN

El portaveu d'Élite Taxi, Tito Álvarez, fa una crida als taxistes a votar el PSC el pròxim 28 de maig en considerar que és el partit que més ha lluitat pel sector. 

Per què és important? El pròxim 28 de maig se celebren eleccions municipals a tots els pobles i ciutats d'Espanya. Els partits polítics s'afanyen a demanar el vot en les últimes hores de la campanya electoral. 

Què diu? El portaveu del sector del taxi, en una carta oberta, crida als seus companys i companyes a votar el PSC, ja que considera que és el partit que ha demostrat "més resultats" en la lluita del sector contra les VTC. 

  • Álvarez, sobre els socialistes: "L'acostament i la sensibilitat que han mostrat amb el sector han forjat quelcom que va més enllà". 
  • El portaveu del taxi també destaca que el partit ha fet d'intermediari entre les institucions, com l'IMET i el Ministeri de Transport, i el sector. 
  • Especialment, valora que amb l'expresidenta de l'IMET Rosa Alarcón i l'actual, Laia Bonet, les dues del PSC, ha tingut "la millor interlocució que el taxi podia tenir a les institucions" i "han facilitat que el seu partit se sensibilitzi" amb la situació del taxi "assumint-la com a pròpia".
  • En aquest sentit, destaca el paper "especialment dur en contra de les VTC" en l'aprovació del darrer decret.

En detall: Sobre l'actual alcaldessa i candidata de Barcelona En Comú, Ada Colau, li reconeix que "sempre" ha estat amb el taxi, però li retreu els canvis urbanístics.

  • A la carta, el taxista diu que els comuns sempre han estat "disponibles quan ho hem necessitat" i també aplaudeix la interlocució amb les institucions i recorda que va ser Colau qui va establir la precontractació d'una hora, mesura que va ser tombada pel PSC.
  • En canvi, lamenta que els "continus canvis" en l'urbanisme de la ciutat i les obres, ja que "han causat un gran malestar" al sector. Segons Álvarez, s'ha perdut "velocitat i eficiència" i el trànsit es troba molt més congestionat i cita la pacificació del carrer Consell de Cent i el carril bici del carrer València.