Eleccions municipals 2023
Activitat aquest matí al col·legi electoral de la Universitat de Barcelona
Foto: Activitat aquest matí al col·legi electoral de la Universitat de Barcelona | Oliver de Ros
Eleccions Municipals 2023

Els famosos que et pots trobar a la mesa electoral

Temps de lectura: 2 minuts
Activitat aquest matí al col·legi electoral de la Universitat de Barcelona
Foto: Activitat aquest matí al col·legi electoral de la Universitat de Barcelona | Oliver de Ros

Els famosos espanyols són ciutadans com qualsevol altre i a més d'un li ha tocat estar a la mesa electoral aquest 28 de maig. A través de les xarxes socials molts han explicat la tasca que els tocava fer i, aquí, et portem un recull d'algun d'ells.

Festa o mesa electoral?

L'exconcursant de La Isla de las Tentaciones, Javi Redondo, va fer un directe la nit de dissabte 27, debatent amb un amic sobre si era bona idea o no sortir de festa quan l'endemà hauria d'estar a la mesa electoral. "Però si allà no has de fer res!" l'intenta convèncer l'amic.

@tv_mandalina A Javi le toca estar mañana en la mesa electoral y no sabe y salir o no de fiesta #isladelastentaciones5 #isladelastentaciones6 #isladelastentaciones #javiyclaudia #claudiayjavi #marioyclaudia #claudiaymario #mesaelectoral ♬ sonido original - manda🍊lina

Arribar el primer a la mesa

El Tiktoker Peldanyos, conegut pels seus vídeos tastant menjar, va explicar només rebre la carta que li havia tocat ser primer vocal a la mesa electoral.

  • A primera hora d'aquest diumenge 28 de maig ha fet un vídeo en què explicava com estava de cansat mentre anava de camí al col·legi.
  • En arribar, però, ha descobert que era el primer.

@peldanyos

Can’t wait to “La Fiesta de la Democracia” 🤞🏽

♬ original sound - peldanyos

Només un ensurt

La influencer Irene Rain va penjar el vídeo en què llegia la carta que la citava a la mesa. Si bé, tot va quedar en un ensurt en llegir que només era segona suplent de presidenta. S'ha hagut de presentar a les vuit del matí al col·legi electoral, però no ha calgut que exercís la funció.

@irenerain_ bueno… pues me ha tocado 😵‍💫 seguiremos informando ig: irene_rain #mesaelectoral #elecciones2023 ♬ Supernova - Saiko

Més famosos

L'humorista Miguel Maldonado, conegut pel podcast que comparteix amb Facu Díaz, i per la seva participació en el programa Late Motiv amb el conegut Andreu Buenafuente, ha exercit com a president al seu col·legi electoral.

El guitarrista i compositor del grup indie, Vetusta Morla, Guille Galván, ha publicat un tuit en què ha explicat que porta des de les vuit del matí en una mesa electoral. Ho ha publicat fent broma, ja que la seva mesa es troba tot just al costat d'una porteria dins un poliesportiu.