En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

França es veurà les cares amb l'Argentina

Yassine Bounou

França es veurà les cares amb l'Argentina

Els francesos aconsegueixen el passi per la Final de Doha. Així, s'enfrontarà a l'Argentina de Leo Messi aquest diumenge 18 a les 16:00. 

21:55

Final del partit. França es classifica per la final del Mundial de Qatar i es veurà les cares amb l'Argentina de Messi aquest diumenge a les 16:00. 

21:39

Gol de Kolo Muani de l'equip de la selecció Francesa al minut 80 de la segona part. (2-0)

21:36

El Marroc colla i fa patir a França, tot i que el marcador es manté 1-0 a favor de la selecció francesa.

21:05

Arrenca la segona part. El Marroc vol capgirar el marcador i França sentenciar el partit. (1-0)

20:48

França-Marroc. Acaba la primera part, França poc original només marca un gol mentre Marroc no es rendeix. (1-0)

20:44

França-Marroc. Tot i que semblava que França anava pel segon, el Marroc ha donat algun ensurt abans del final de la primera part. (1-0)

20:05

Gol de Theo Hernández de l'equip de la selecció Francesa (1-0). És el primer gol que reben els marroquins d'un rival. 

20:00

Comença el partit entre el Marroc i França. El guanyador del duel s'enfrontarà a l'Argentina de Leo Messi, aquest diumenge a les 16:00. 

18:59

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, ha reclamat a Junts i el PSC que imitin els comuns i s'avinguin també a aprovar els pressupostos. "Creiem que tothom estarà a l'altura i no hi ha cap raó perquè no es pugui produir aquesta aprovació", ha dit.

18:55

El Govern diu que l'acord amb els comuns està "tancat". No descarten que en els pròxims dies pugui haver-hi l'acord per tancar definitivament els pressupostos.

18:48

Compareixen les conselleres Laura Vilagrà i Natàlia Mas per valorar l'acord entre ERC i Comuns sobre els pressupostos.

18:23

L'acord entre el Govern i comuns. Aragonès i Albiach han signat un acord per als pressupostos del 2023 que inclou modificar impostos. Han pactat introduir els "ajustos necessaris" en l'impost de patrimoni per adaptar-lo a l'impost estatal sobre les grans fortunes.

18:11

Compareix la presidenta del grup parlamentari En Comú Podem, Jéssica Albiach, després de l'acord amb el Govern de Pere Aragonès per poder aprovar els pressupostos.

17:49

Reunió de Pere Aragonès i Salvador Illa després de l'acord d'ERC i els comuns. Illa ha admès que el "mètode de treball ha millorat", però li ha traslladat que "s'ha de treballar molt més". Si bé la reunió s'ha centrat només en pressupostos, Illa ha dit que desconeix el pacte entre ERC i els comuns, però que està disposat a estudiar-lo.

17:04

Pere Aragonès i Salvador Illa s'han reunit per parlar dels pressupostos després de l'acord d'ERC i els comuns, segons avança el diari Nació. S'espera que Aragonès i Albiach firmin l'acord aquest dimecres a les 17:30 al Palau.  L'executiu, però, no en té prou amb el suport dels comuns i ha de continuar negociant amb el PSC i Junts.

16:34

Trànsit. Aturades a la B-20 entre Santa Coloma de Gramenet i el Nus de la Trinitat. 

16:05

Ryanair tornarà a connectar l'Aeroport de Reus amb Alemanya l'any vinent. La companyia irlandesa posarà en marxa una connexió amb Düsseldorf oferint tretze rutes des de Reus. Ryanair va deixar d’operar vols amb Alemanya, llavors amb l'aeroport de Frankfurt Hahn, aquest mateix 2022.

15:34

🔴 El PP demana la suspensió de les dues esmenes del PSOE i Unides Podem que reformen les lleis del poder judicial i del Tribunal Constitucional. Els conservadors han presentat un recurs en el qual demanen suspendre les esmenes que reformen les lleis del poder judicial i del TC per fer pressió per una renovació.

14:56

Quatre detinguts per venda de drogues a la via pública a Nou Barris. Agents dels dos cossos han fet res entrades a domicilis, on han intervingut cocaïna, haixix, estris per a la manipulació de droga i més de 4.000 euros en efectiu.

13:29

Última hora: El Govern d'ERC i comuns arriben a un acord pels pressupostos

  • Els republicans encara necessiten el suport del PSC o de Junts per aconseguir tirar endavant els comptes de la Generalitat
13:15

Govern. El Parlament ha aprovat la llei de la ciència, la primera de l'executiu d'ERC en solitari.  Hi han votat a favor tots els grups menys Vox, que hi ha votat en contra, i la CUP, que s'hi ha abstingut.

L'objectiu de la llei és d'enfortir el sistema de recerca català i donar més reconeixement als seus professionals. 

12:31

David Madí, exalt càrrec de Convergència: "La Transició espanyola reposa sobre una immensa bossa de merda". En una entrevista a Rac1, ha assegurat que "Espanya i Catalunya estan plenes de microvillarejos".

12:00

Investigació. La policia belga requisa gairebé 1,5 milions d'euros en els registres als domicilis de l'exvicepresidenta de l'Eurocambra Eva Kaili, destituïda aquest dimarts, i l'exeurodiputat italià Pier Antonio Panzeri en el marc de l'operació per una trama de suposats suborns de Qatar per influir les decisions de la cambra comunitària.

10:28

Operació Antidroga. Els Mossos d'Esquadra detenen 4 persones en una associació cannàbica del barri de Sants de Barcelona que realitzava tràfic il·lícit de drogues. S'han intervingut més de 1.500 euros, marihuana i haixix i material informàtic. 

09:02

Guerra a Ucraïna. Rússia llança diferents atacs amb drons que provoquen diverses explosions al centre de Kíiv.

07:14

Tribunals. Condemnat a un any de presó per un delicte d'abús sexual a una menor a Tarragona. La Fiscalia sol·licitava una pena de quatre anys, però el jutge accepta dos atenuats de la defensa. 

06:51

Temps. Jornada amb cel ennuvolat i boires. Alguna precipitació encara a les comarques gironines. L'ambient serà menys fred.