En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

El Camp Nou decideix la Kings League

El Camp Nou decideix la Kings League

Temps de lectura: 1 minut

Els Agents Rurals han activat el nivell 2 del Pla Alfa a  31 comarques de Catalunya on s'ha elevat el perill d’incendi aquesta mitjanit. Les comarques amb més municipis en situació de perill molt alt o extrem d’incendi forestals són el Baix Llobregat (25 municipis), l’Anoia (22) i el Baix Camp (20).

Aquest diumenge se celebra la final de la Kings League: tots els detalls.

22.50

Kings League: JA TENIM GUANYADOR, El Barrio es corona a l'Spotify Camp Nou després de vèncer 'Aniquiladores' enfront de més de 90.000 espectadors!

20:27

Kings League: FINAAAAAAAAAAAAAAL. El Barrio és el segon finalista i s'enfrontarà a 'Aniquiladores'. 

20:25

Kings League: Goooool de Ros perquè Barrio faci un pas més per la final d'aquesta nit

20:22

Kings League: Empata Greft després d'enganyar José Juan. El Barrio 3-3 Saiyans FC

20:09

Kings League: Un altre cop, qui havia estat el protagonista amb el primer, repeteix amb gol. Golàs d'Ubon que torna a trencar l'empat (3-2).

19:59

Kings League: Bogeria amb els gols, en gairebé tres minuts Ubon ha avançat a El Barrio i també Beguer, mentre que Carbó ha fet els dos per a Saiyans. 

19:39

Kings League: Comença la segona eliminatoria entre El Barrio (Adri Conteras) vs Sayans FC (TheGrefg).

19:19

Kings League.  Jijantes es converteix en el protagonista de tots els focus i realitza una 'Haka' multitudinària al Camp Nou.

18:39

Kings League. Acaben els penals i serà Aniquiladores qui disputarà la final després d'imposar-se des de la pena màxima. 

18:32

Kings League: S'acaba el partit amb l'empat 2-2, tot es decidirà des dels penals!

18:30

Kings League. Ja avisaven Los Troncos que no anaven a conformar-se. Dorkis fa el 2-2 i aviva l'eliminatòria. 

18:14

Kings League: GOOOL de Egdar Álvaro per retallar distàncies. Els Troncos no es rendeixen (2-1)

18:11

Kings League: GOOOOOLÀS de Bernat després d'una gran assistència de Gilles  : 2-0 per Aniquiladores

18:05

Kings League: GOOOOOOOOOOOOOOOOL de Gilles, Aniquiladores s'avança en el marcador

17:48

Kings League: No encerta Perxitaa el seu penal. Ambdós presidents han fallat i el marcador es manté 0-0. 

17:47

Kings League: comença el partit! Veurem qui dels dos equips pot classificar-se per la final d'avui a les 21.00 h

17:31

Kins League. Tot preparat perquè comenci la primera semifinal entre Los Troncos vs Aniquiladores

16:57

Kings League. Spursito, Kun Agüero, o Ibai Llanos, els presidents dels equips que no van aconseguir classificar-se per la 'final four' llençaran penals al Camp Nou.

16:42

Kings League. Els Mossos d'Esquadra han preparat un dispositiu especial de seguretat per la Final Four del Camp Nou. Fonts policials informen que hi són amb diferents unitats per evitar incidents i vetllar perquè es desenvolupi en un ambient festiu i lúdic.

Dispositiu dels Mossos per la final de la Kings League | Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra

16:11

Kings League. Tot el Camp Nou ha corejat amb l'arribada d'Ibai Llanos. : “És increïble, gràcies pel suport que heu donat a la Kings League, gràcies per poder celebrar l'aniversari aquí", ha explicat l'streamer.

15:56

Kings League. La primera semifinal es jugarà a les 17:30 i enfrontarà Los Troncos de Perxitaa contra Aniquiladores de Juan Guarnizo. La segona, entre Saiyans FC de Grefg i El Barrio d'Adri Contreras, a les 19, tal com va establir el sorteig celebrat ahir.

15:13

Kings League. Els equips classificats per a la final a quatre arriben al Camp Nou! Centenars d'aficionats els reben amb un ambientàs a l'exterior de l'Estadi.

14:51

Successos. Cinc funcionaris de Brians 2 a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) han resultat ferits per un intern que els ha atacat amb una ganiveta d'afaitar. Més informació.

14:30

Kings League. Són les 14:30 i s'obren les portes del Camp Nou per assistents amb entrada. Falten poques hores perquè comenci la fase final del torneig a l'Estadi del Barça. Aquestes són les hores clau.

14:09

Política. El president d'Unides Podem-En Comú Podem, Jaume Asens, ha criticat que mentre el PP posava "una catifa vermella" a Vox durant la moció de censura, el seu líder Alberto Feijóo qüestionava des de Suècia la reforma de les pensions que està a punta d'aprovar el govern espanyol amb l'acord d'Europa. Asens ha demanat als populars que "rectifiquin" i que, dijous, votin al Congrés a favor del de la reforma de les pensions. 

13:27

Incendis. Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat aquest diumenge al matí un incendi de vegetació agrícola que ha començat al marge de la carretera T-2237 a Vinebre, a la comarca de la Ribera d'Ebre.

  • L'avís s'ha rebut a les 11.51 hores, i el foc ha cremat uns 800 metres quadrats de canyars. Els Bombers hi ha treballat amb cinc dotacions i segueixen remullant la zona.
  • Els Agents Rurals han decretat risc molt alt d'incendi aquest diumenge a 31 comarques catalanes. 
12:50

Política. L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha presentat la seva llista per a les eleccions municipals, "el millor mirall" de la ciutat amb què reivindica la continuïtat com a sinònim "d'experiència i lideratge demostrat".

11:55

Cultura. Cervera ha estrenat aquest diumenge la temporada de representacions de la Passió, que ha reestructurat escenes i n'ha introduït de noves per donar protagonisme a personatges femenins com la Clàudia i guanyar així més dinamisme i vitalitat.

11:29

Successos. El conductor d'un cotxe ha mort aquesta matinada de diumenge en un xoc frontal amb un altre turisme a la C-55 a Pinós (Solsonès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). 

11:08

Societat. Les companyies de dansa urbana amateurs es topen amb moltes dificultats per inserir-se al circuit professional; critiquen que és senzill poder competir, però que "costa molt programar espectacles". 

09:12

Política. L'alcaldable de Ciutadans (Cs) a Barcelona, Anna Grau, garanteix que no investirà ningú "a fons perdut".

  • Ho ha dit en una entrevista a l'ACN, on critica que Manuel Valls investís Ada Colau com a alcaldessa "a canvi de res" en un acte de "traïció". 
08:51

Successos. La fiscalia demana tres anys de presó i 3.600 euros de multa per a un home que va fer càntics antisemites durant una manifestació d'ultradreta a Barcelona el 12 d'octubre del 2021. 

08:39

Política. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, aposta per reforçar la relació entre Iberoamèrica i la UE en benefici de les dues regions.