En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat

Tarragona

Segueix tota l'actualitat

Temps de lectura: 1 minut

19:30

El departament d'Interior preveu que l'any 2028 estigui renovada el 90% de la flota de vehicles del cos de Bombers. Ho ha anunciat aquest divendres el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, que ha assistit a la presentació dels primers 21 vehicles nous al parc de bombers de Calaf (Anoia).

19:00

El Govern treballa amb l'objectiu que l'empresa pública amb Renfe per gestionar el servei de Rodalies es constitueixi durant la primera meitat d'aquest any, segons ha explicat la consellera de Territori, Ester Capella, acompanyada de la vicepresidenta del Govern i consellera de Presidència, Laura Vilagrà, abans de començar la jornada de treball pel traspàs integral de Rodalies al Palau de Pedralbes.

18:00

Catalunya va ser el 2023 la comunitat autònoma més visitada pels turistes internacionals, segons les dades publicades aquest divendres per l’Institut Nacional d’Estadística. Entre gener i desembre hi van passar 18 milions de turistes estrangers, un 21,2% més que el 2022.

17:00

Iberia aconsegueix un acord amb els sindicats per crear una empresa de 'handling' que presti serveis d'assistència a terra a les aerolínies del grup IAG i ha tercers, cosa que evitarà la sortida per subrogació d'uns 4.000 treballadors.

16:30

El Barcelona Beach Festival aterrarà a Madrid el 14 de juliol després de passar per Santiago de Compostel·la. El festival es trasllada a aquestes ciutats des de la seu a Sant Adrià de Besòs per la negativa de l'ajuntament a concedir-li la llicència d'activitat des de l'any 2023.

15:55

Madrid. La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha obert la possibilitat que la capital espanyola aculli uns Jocs Olímpics. 

  • Seria la cinquena vegada que Madrid es presenta per acollir uns Jocs Olímpics. La capital espanyola ha estat candidata a celebrar uns jocs en els anys, 1972, 2012, 2016 i 2020. 
15:00

Cultura. L'audiovisual català es prepara per celebrar la 16ª edició dels premis Gaudí a Barcelona. Enguany la gala canvia d'ubicació i de també presentadores. Consulta tots els detalls.

14:05

Agressió sexual. Detinguts cinc joves per una agressió sexual grupal a una menor a Los Villares (Jaén).

13:30

Economia. CCOO veu “clarament estacional” el repunt de l’atur i avisa que “cada vegada és més difícil” reduir-lo. El 2024 comença amb un augment de l'atur i amb menys llocs de treball, les pitjors dades d'un gener des de fa 12 anys després del 2020.

13:00

Amnistia. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha reaccionat a les paraules del president espanyol, Pedro Sánchez, que ha afirmat que els independentistes catalans "no són terroristes". 

  • "El president espanyol diu que els independentistes no som terroristes. És evident que això és així. Però, a més, jo hi afegeixo, els independentistes no som delinqüents", ha declarat Aragonès. 
12:30

Política. El PP exigeix al Congrés que doni per morta l'amnistia després de la majoria de vots contraris.

12:03

Eleccions. Irene Montero, escollida candidata de Podemos a les eleccions europees. 

11:15

Temps. Durant el cap de setmana el cel es mantindrà serè amb alguns núvols baixos a alguns punts de l'interior de Catalunya. Les temperatures poden arribar a superar els 20 °C. 

10:10

Economia. Les xifres d'ocupació i l'atur no són bones. El 2024 comença amb un augment de l'atur i amb menys llocs de treball, les pitjors dades d'un gener des de fa 12 anys després del 2020.

  • A Espanya el nombre d'aturats augmenta en 60.404 persones, elevant la xifra total als 2.777.860. 
  • A Catalunya l'atur augmenta en 3.690 persones. 
09:30

Trànsit. S'ha activat el protocol per `boira a l'AP-2 entre Castelldans i Juneda. La velocitat màxima permesa és de 60 km/h i hi ha un carril tallat.

09:00

Temps. Divendres amb cel serè i sol amb alguns punts de boira a punts de l'interior. La temperatura es manté estable arreu de Catalunya.