Fanzone
Pedri, amb el Barça
Foto: Pedri, amb el Barça | EFE/Enric Fontcuberta
Manchester United (2-1) Barça

El jugador madridista del Manchester que es burla de Pedri, i del Barça

Temps de lectura: 2 minuts
Pedri, amb el Barça
Foto: Pedri, amb el Barça | EFE/Enric Fontcuberta

El futbolista del Manchester no s'ho ha pensat dos cops per riure's de l'eliminació dels culers, i de Pedri.

Per què és important? El conjunt blaugrana torna a fer-se petit a Europa. Aquesta vegada, rep un cruel cop del Manchester United (2-1) i s'oblida del Teatre dels Somnis, i de l'Europa League. Així, un desitjable del Madrid incendia les xarxes, amb la seva vacil·lada al Barça.

Què sabem?

  • Alejandro Garnacho va celebrar el passi a vuitens del Manchester United recordant-se del Barça.
  • Així, l'hispanoargentí imita la celebració de Pedri quan marca. El canari habitualment es posa les mans als ulls com si es tractés d'uns prismàtics. 

A més, al text de la seva publicació va escriure: “Passa de ronda l'equip gran”. El missatge és una referència i burla clara cap a l'equip culer, ja que clubs històrics com el Barça i United disputaven l'Europa League, una competició de segona categoria, en lloc de la Champions. 

D'on venim? El canari no va poder disputar el partit d'Old Trafford per la seva lesió, a l'anada, ni tampoc Gavi, per sanció. 

  • Els gols de Fred i Antony van condemnar l'equip de Xavi a la decepció europea, mentre Old Trafford es convertia en èxtasi pur.
  • El Barça va dominar la primera part, però els canvis a l'equip de Ten Hag a la segona van ser letals.
  • Els culers no van saber sobreposar-se a l'adversitat i finalitzen el seu passeig per Europa. Així, el cost esportiu de caure a l'Europa League equipara l'econòmic, i produeix un buit terrible a les arques del club. 

Visió global: Garnacho, als seus divuit anys, és un dels grans ídols al Teatre dels Somnis.

  • Així, acaba contracte amb els 'red devils' aquest curs i el seu bon rendiment podria augmentar el seu preu i dificultar la seva futura incorporació al Madrid, clar pretendent al mercat de fitxatges.