Fanzone
Pedri amb el Barça
Foto: Pedri amb el Barça | EFE/ David Borrat
Barça

El comunicat del Barça després de la lesió de Pedri

Temps de lectura: 2 minuts
Pedri amb el Barça
Foto: Pedri amb el Barça | EFE/ David Borrat

El conjunt blaugrana ha llençat un comunicat explicant l'estat físic de Pedri després de la lesió. 

Per què és important? Pedri deixava tot el Camp Nou gèlid després de sortir lesionat al partit d'aquest dijous contra el Manchester United (2-2). Així, el Barça ja s'ha pronunciat sobre el seu estat.

Què ha dit el Barça? Les proves realitzades aquest matí han confirmat que el jugador del primer equip Pedri té una lesió al recte anterior de la cuixa dreta.

  • És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. 

D'on venim? El canari va demanar el canvi el minut 39 de la primera part després de sentir molèsties. Tot i que va provar-se uns segons, finalment va abandonar la gespa. 

Previsions: D'aquesta manera, sembla que el futbolista es perdrà els propers compromisos a l'horitzó: el partit contra el Cadis d'aquest diumenge 19 i la tornada a l'Europa League a Old Trafford, el dijous vinent. 

  • Així la seva possible tornada seria el diumenge 19 de març, contra el Real Madrid a la Lliga, segons les estimacions pel que fa a la gravetat de la lesió. 

Visió global: El Barça tampoc comptarà amb Gavi pel partit contra l'United a Old Trafford, ja que va rebre targeta groga aquest dijous.

  • Així, el de Palacios estarà sancionat i Xavi haurà de buscar una alternativa pel seu recurrent al mig del camp. 

Tot i això, el conjunt blaugrana sí que podrà recuperar Busquets. El tècnic culer va confirmar a la roda de premsa posterior a l'empat contra l'United que el de Badia estaria bé. 

A més, també va afegir que té altres alternatives com Sergi Roberto, el qual té arribada a l'àrea.

  • Amb la lesió de Pedri, Xavi va decidir continuar amb el seu inamovible esquema de 4 migcampistes i que fos Roberto qui ocupés el lloc del canari. 

Per acabar: Qui continua de baixa és Dembélé, el mosquit queia lesionat contra el Girona, després de passar per un dels millors moments de la temporada. 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Pedri Barça