El Barça contra el Girona
Barça (0-0) Girona

El Barça s'ennuega contra el Girona i no surt d'un bucle agònic

Temps de lectura: 2 minuts

L'equip de Xavi es desespera i agonitza contra el Girona després de no trobar cap solució amb el gol. (0-0).

Per què és important? Els de Xavi buscaven refugiar-se a l'estabilitat de la Lliga, però es tornen a perdre al caos de no saber sortir del bucle amb el gol.

Els motius

• El Barça buscava el consol de la Lliga per curar les seves penúries contra el Madrid a la Copa, però se li va ennuegar la mona el dia de Pasqua i també el gol enfront d'un Girona concentrat a perdre temps i resistir.
  • Ansu, la gran esperança, es mantenia desaparegut a l'atac, Raphinha, tan transcendental a l'equip, participava en l'equip, però poc amb el gol i el pobre de Lewandowski, trobava massa a faltar Pedri, el seu soci preferit.
  • Els de Xavi gairebé no van intimidar Gazzaniga la primera part i no va ser fins als darrers minuts quan van reaccionar amb un xut d'Araujo que ha generat polèmica perquè semblava dins.
  • A la segona, el Girona es desfeia de la seva timidesa i Tati es quedava sol amb Ter Stegen. Sols la seva mala punteria evitava el gol, el Girona accelerava pulsacions.
  • El Camp Nou era un joc de contrastos, una grada embogida per animar el seu equip i un equip condemnat a no jugar a res sense la creativitat de Frenkie i Pedri.
  • Xavi es cansava de la monotonia que transmetia el seu equip i esgotava les seves últimes bales: Ferran Torres i Jordi Alba. El d'Hospitalet era una dosi d'adrenalina, demostrant en pocs minuts què significa jugar a l'atac.
  • El partit es va convertir en un intent de centres laterals sense sentit que no va trencar un moribund empat i un Barça desesperat. Lewandowski va ser la metàfora perfecta del que estava sent el partit: un equip que no definia ni tampoc sabia què fer.

Situació actual: L'equip de Xavi continua al capdavant de la Lliga, però s'ennuega amb un Girona ordenat i  no passa pàgina després de l'eliminació contra el Real Madrid a la Copa del Rei.

• Els culers han d'aprendre a base de castanyes, deia Xavi, però aquestes poden costar-li sofrir fins al final de la Lliga.