Fanzone
Xavi, a la roda de premsa
Foto: Xavi, a la roda de premsa | EFE/Alejandro García
Barça-Betis

Xavi: "No sempre pots estar excel·lent, cal tornar als nostres valors i guanyar"

Temps de lectura: 2 minuts
Xavi, a la roda de premsa
Foto: Xavi, a la roda de premsa | EFE/Alejandro García

L'entrenador culer, Xavi Hernández, ha atès els mitjans abans del partit d'aquest cap de setmana a la Lliga contra el Betis. El tècnic ha estat crític sobre la derrota del Barça contra el Rayo Vallecano del passat dimecres, dient que no pot tornar a ocórrer. 

Per què és important? El Barça s'enfrontarà aquest dissabte a les 21.00 h al Betis, un duel decisiu per continuar aferrant-se al lideratge de la Lliga. Xavi ha repassat l'actualitat de l'equip, després de la derrota del Rayo i no posar-se a 14 punts del Madrid.

Què ha dit? 

  • "Dembélé i Christensen tornen, és una bona notícia perquè són importants per nosaltres. El danès és un fitxatge personal meu".
  • "No entenc quan em dieu que se'ns fa llarg la Lliga, era l'any passat quan es feia una eternitat anar pel segon lloc, ara quan veig la classificació em fa feliç. Estem aquí a punt de guanyar la Lliga, m'ho estic passant molt bé. Qui no ho hauria firmat sent culer?".
  • "Contra el Rayo vam fer el pitjor partit de la temporada, però ara no, ara estem per enfrontar-nos el Betis a casa".
  • "Que el Madrid perdi el dia anterior contra el Girona, pot fer que et relaxis, però ara no pot tornar a passar. No és una Lliga guanyada. No sempre pots estar excel·lent, cal tornar als nostres valors i guanyar".
  • Sobre la suplència d'Ansu: "Al Barça hi ha competència, Ansu ha estat important en alguns moments, però la competència aquí és ferotge".
  • "L'anàlisi global de la temporada és bo, amb el Getafe no vam estar bé ni amb el Rayo, però cal retornar al partit de l'Atlético de Madrid. Vam parlar després del partit del Rayo és normal que passi, és error nostre de concepte i d'oportunitat de posar al Madrid a 14 punts".

En detall: Xavi també ha parlat sobre el trasllat de Montjuïc: "bé, pot ser que hi hagi menys abonats, però també anem a Miami, Japó de gira i els camps estan plens. No perdem la il·lusió".

L'anècdota: al tècnic li han preguntat si anirà a veure a Bruce Springsteen, ja que el cantant actua a Montjuic, escenari on el Barça disputarà la temporada vinent els partits i també si espera veure Messi allí. 

  • "No sabem si vindrà Leo, nosaltres estem molt centrats en la Lliga, sobre els possibles fitxatges ja parlarem. I no tinc entrades hahaha".
Categoria: Fanzone