Fanzone
Minut de silenci de la Kings League a Marc Rodergas
Foto: Minut de silenci de la Kings League a Marc Rodergas | Kings League
Obituari

L'homenatge de la Kings League a Marc Rodergas, aspirant mort per càncer

Temps de lectura: 1 minut
Minut de silenci de la Kings League a Marc Rodergas
Foto: Minut de silenci de la Kings League a Marc Rodergas | Kings League

La Kings League ha dedicat aquest diumenge 7 de maig un sentit homenatge a Marc Rodergas, l'aspirant de la primera temporada que es va haver de retirar per un càncer del qual ha mort recentment.

Què en sabem? Abans de començar la jornada a les 16, els equips que participen en el torneig, així com els organitzadors, amb Gerard Piqué al capdavant, han ocupat el centre del camp del Cupra Arena per fer un minut de silenci en record del futbolista. En acabar, els qui haguessin estat els seus companys li han dedicat un emotiu aplaudiment.

  • Marc Rodergas va presentar-se com a aspirant a jugador del primer Split de la Kings League, però el càncer va obligar a renunciar a participar al draft en què havia d'unir-se a algun dels equips dels streamers.

Qui era? Marc Rodergas tenia 26 anys i va arribar a ser futbolista del filial del club barceloní Europa, on també va entrenar l'Aleví l'any 2018, aconseguint l'ascens a Preferent. La seva mort es va produir el passat diumenge 30 d'abril i va transcendir uns dies després, el dilluns 1 de maig.

El moment: El compte oficial de la competició ha penjat el moment amb un missatge breu i sentit: "Sempre amb nosaltres, Marc".

Context: La Kings League ha començat aquest diumenge 7 de maig el seu segon Split, després de la victòria d'El Barrio d'Adri Contreras, que es va emportar la primera edició del torneig.

Categoria: Fanzone