La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

La nova feina d'una famosa catalana: de la tele a vendre robots de cuina

Barcelona.
Foto: | Instagram

La famosa catalana ha concedit una entrevista parlant de la seva nova vida, després de donar-se a conèixer fa molts anys gràcies al programa de Telecinco, Gran Hermano.

Què sabem?: La catalana Noemí Ungría ha visitat el programa Sábado Deluxe, a Telecinco, per parlar de la seva nova vida lluny de les càmeres de televisió. La de Barcelona es va donar a conèixer l'any 2002 quan va participar en la tercera edició de Gran Hermano. La mateixa edició on també va participar Kiko Hernández, actual col·laborador del programa Sálvame. Un programa de convivència on va conèixer a Raquel Morillas, la que va ser la seva parella i dona, amb qui es va casar l'any 2003 però un any més tard es van divorciar.

Què ha dit?: Noemí Ungría, a punt de fer 50 anys, s'ha mostrat molt contenta amb la seva nova etapa lluny dels platós de televisió. La catalana actualment és autònoma i té diferents feines. Una de les més importants és la de vendre robots de cuina, amb la que guanya cada mes al voltant de 6.000 euros.

  • "Ara soc molt més feliç que abans".
  • "De la televisió només recordo coses bones, per sort les dolentes el meu cervell les ha eliminat".
  • "L'estabilitat que m'ha donat la meva parella i el fet de tenir fills són dos elements que m'han canviat totalment".
  • "Ara mateix em considero que soc una persona plena".
  • "A banda de vendre robots de cuina també faig altres coses. Venc cremes per una empresa austríaca i també càpsules per estar bé de l'estómac, que quan arribem a certa edat tot són problemes".

Per últim: Ungría ha refet la seva vida i actualment viu amb el paparazzi Enric Bayón a Cabrils, un poble molt a prop de Barcelona. La parella, que es va casar el setembre del 2009, té dos preciosos fills, Eric i Chloé, que fan de models infantils. Noemí Ungría reconeix estar molt feliç en l'actualitat i no troba a faltar la seva vida del passat. En aquest sentit, ha reconegut al seu pas per Telecinco, que avui dia encara la continuen parant pel carrer, especialment quan la senten parlar.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco