La Jungla
Jorge Javier Vázquez i el cartell de 'Café con aroma de mujer'
Foto: Jorge Javier Vázquez i el cartell de 'Café con aroma de mujer' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier guanya: fracassa la sèrie de Telecinco i 'Sálvame' torna a la seva franja

Barcelona.
Jorge Javier Vázquez i el cartell de 'Café con aroma de mujer'
Foto: Jorge Javier Vázquez i el cartell de 'Café con aroma de mujer' | Telecinco

Fiasco absolut de Café con aroma de mujer, la nova sèrie de Telecinco que havia de competir en audiències amb Y ahora Sonsoles d'Antena 3. Després d'ensorrar el share de la cadena, en només quatre dies, aquest dimarts Sálvame ha tornat a la seva franja habitual.

Al detall: L'estratègia de Telecinco consistia a reduir en una hora Sálvame Naranja i emetre'l de 17:00h a 19:00h. Entre les 19:00h i les 20:00h, el culebrot colombià de William Levy havia de competir amb Sonsoles Ónega. Però les xifres han estat pitjors que les que feia Jorge Javier Vázquez.

  • Café con aroma de mujer es va estrenar el 2 de novembre amb doble capítol i un fluix 9,5% a tot Espanya, amb 964.000 espectadors.
  • En només quatre dies, les xifres han continuat caient fins una mínima del 7,1% de quota de pantalla al conjunt d'Espanya.
  • Pel que fa les dades a Catalunya, són encara pitjors. Dilluns 7 de novembre, quart i últim dia que es va emetre de 19:00h a 20:00h, va fer un 6,1%. Y ahora Sonsoles va liderar amb un 11,9% i Planta baixa va fer un 9,8%.

A partir d'ara, i fracassada l'estratègia de Telecinco, Jorge Javier guanya també la partida interna i recupera la seva franja completa. Des d'aquest dimarts, Sálvame ha tornat al seu espai habitual de quatre hores:

  • De 16:00h a 17:00h amb Sálvame Limón.
  • De 17:00h a 20:00h amb Sálvame Naranja.
  • Telecinco provarà sort retallant Café con aroma de mujer a la franja de 20:00h a 21:00h, amb un únic capítol i competint amb el totpoderós Pasapalabra.

Per últim: Les males dades de la nova sèrie a Telecinco contrasten amb els números que ha registrat a Netflix. En els primers 28 dies des que la van penjar, Café con aroma de mujer es va situar com la setena producció de parla no anglesa més vista a la plataforma. A més, actualment és la segona més popular a Espanya. Alguna cosa hi pot tenir a veure que, mentre Mediaset continua emetent capítols, a Netflix ja hi són tots.