La Jungla
Pablo Motos al gag
Foto: Pablo Motos al gag | TV3
Televisió

"Carcastreet Boys": tothom parla del gag de 'Polònia' que ensorra Pablo Motos

Barcelona.
Pablo Motos al gag
Foto: Pablo Motos al gag | TV3

Pablo Motos no aconsegueix desempallegar-se de la polèmica, i la cascada d'acusacions pels comentaris i actituds masclistes a El Hormiguero sembla que no té aturador. Aquest dijous, Polònia de TV3 n'ha emès un gag que s'ha viralitzat com poques vegades a les xarxes socials i que ja és història del programa.

Al detall: "Carcastreet Boys" de Polònia és una imitació dels Backstreet Boys amb Pablo Motos, Bertín Osborne, Santiago Abascal i Javier Ortega Smith, que fan una versió masclista de l'I want it that way. Mateix posat i escenografia, però un missatge radicalment oposat a l'original. Aquest és el vídeo del qual tothom parla:

Què diu Polònia? L'himne masclista de Motos a Polònia fa escarni de les seves entrevistes i del discurs de la setmana passada contra el Ministeri d'Igualtat. Inclou estrofes com les següents:

  • "No soy machista ni feminista. No veo etiquetas, solo tus tetas".
  • "Se le critican sus entrevistas por ir palote, ¿pues por qué ese escote?".
  • "Di por qué queréis tantos derechos. ¿Y por qué ofende hablar de pechos?".
  • "Yo solo veo tu interior. ¿Llevas tanga o culotte?".
  • "Ahora los hombres no pueden ni hablar, te cancelan ya por pensar. Si no es nuestra culpa, sale del corazón, bombeando hasta el pantalón".

A més, al migdia el gag compartit al compte de Twitter del programa tenia ja més de 7.000 interaccions entre comentaris, retuits i likes, i superava les 200.000 reproduccions.

Més reaccions. El vídeo també ha estat publicat des d'altres perfils amb un gran nombre de seguidors. Com el cas de Gabriel Rufián, que diu que "com a catalans i demòcrates" cal sentir orgull que aquest programa es faci a la tele pública; o Pablo Iglesias, que afegeix 90.000 visualitzacions més i assenyala: "Ai, si es veiés Polònia en una tele estatal...".

Per últim: Amb la seva denúncia contra el Ministeri d'Igualtat a El Hormiguero, Pablo Motos ha aconseguit l'efecte contrari al que buscava. Els últims dies, artistes com Virginia Maestro s'han afegit a les crítiques i han assenyalat que també havien patit situacions incòmodes al programa del presentador valencià.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió