La Jungla
Foto: | RTVE
Xarxes

La filla de Verónica Forqué recorda la seva mare, que va morir després de 'MasterChef'

Barcelona.
Foto: | RTVE

María Iborra, la filla de Verónica Forqué, commou als seus seguidors a les xarxes amb el bonic record cap a la seva mare, que va morir just fa un any.

Què sabem? La mítica i estimada actriu Verónica Forqué, guanyadora de diversos premis Goya, va perdre la vida el passat 13 de desembre després que la Policía Nacional la trobés morta a la seva casa de Madrid. Una mort que tal com es va confirmar es va deure a un suïcidi. I és que l'actriu estava travessant una greu depressió.

En profunditat: La depressió que patia Forqué va anar a més després del seu pas per les cuines del programa de TVE, MasterChef Celebrity. I és que l'actriu, per tal de generar polèmica i audiència, igual que els altres concursants, va ser portada al límit. Un fet que li va acabar passant factura, ja que Forqué va convertir-se en el centre de moltíssimes crítiques per la seva actitud tant a les xarxes socials com en mitjans de comunicació. 

Què ha fet? L'única filla de Forqué, fruit de la relació de la difunta actriu amb el director de cine Manuel Iborra, ha recordat a la seva mare, a qui estava molt unida, a través de diferents publicacions que ha compartit a les seves històries d'Instagram. Una plataforma on la jove de 32 anys acumula més de 213.000 seguidors. María Iborra, coneguda amb el nom artístic de Virgen Maria, ha compartit un total de dos vídeos i una fotografia. Un dels vídeos l'ha fet un grup de fans de la seva mare. L'altre vídeo l'ha fet el creador de vídeos mallorquí, Jaume Miranda, en homenatge a l'artista. La fotografia que ha compartit la filla de Forqué és la imatge que l'actriu Sílvia Abascal, gran amiga de Verónica, ha compartit a les seves xarxes.

Per últim: La trista mort de Verónica Forqué, en les últimes setmanes, ha estat de nou molt comentada. El motiu no ha estat altre que les dures acusacions de la còmica Patrícia Conde al programa MasterChef Celebrity. I és que Conde ha participat en l'última edició que el format ha fet amb famosos, arribant gairebé a la final. Conde, a les seves xarxes, va afirmar que el programa no és real, sinó tot un show. En aquest sentit, va dir que persones de l'organització es dediquen a boicotejar als concursants, apagant els forns mentre cuinen. Conde també va dir que a la seva edició hi havia dos famosos que es drogaven, tot i que va optar per no dir els noms. Patrícia també va dir que les persones que porten les xarxes socials de MasterChef s'encarreguen de parlar malament dels concursants per generar més polèmica.

Categoria: La Jungla