La Jungla
Nausícaa Hernández presentarà la Cavalcada de Reis
Foto: Nausícaa Hernández presentarà la Cavalcada de Reis | 8tv
Televisió

Nausícaa Hernández, presentadora de la Cavalcada de Reis: així serà l'especial de 8tv

Barcelona.
Nausícaa Hernández presentarà la Cavalcada de Reis
Foto: Nausícaa Hernández presentarà la Cavalcada de Reis | 8tv

8tv ja ho té tot a punt per la retransmissió de la Cavalcada de Reis, aquest dijous a la tarda, des de les quatre demarcacions catalanes. L'especial estarà presentat per la periodista Nausícaa Hernández.

Què sabem? El programa especial per donar la benvinguda a Ses Majestats, els reis Melcior, Gaspar i Baltasar, emetrà les desfilades programades a Santa Coloma de Gramenet, Girona, Tarragona i Lleida. La retransmissió a 8tv començarà a les 18:00 i s'allargarà durant gairebé quatre hores, abans de les 22:00, quan comença El Circ de Frank Blanco.

Al detall: Nausícaa Hernández serà l'encarregada de conduir el format, i s'ocuparà de donar pas a les connexions dels reporters repartits per tota la geografia catalana. Els quatre corresponsals que seguiran les cavalcades seran:

  • Àlex Suárez a Santa Coloma de Gramenet.
  • Walter Capdevila a Girona.
  • Sara Hernández a Tarragona.
  • Clàudia Raymat a Lleida.

Qui és Nausícaa Hernández? Periodista d'El Pentàgon de 8tv amb Vicent Sanchis des del passat mes de setembre, Nausícaa Hernández havia treballat també al FAQS de TV3 i el Via Lliure de RAC1.

Per acabar: 8tv tanca així la programació especial per les Festes de Nadal, que va tenir el plat fort la nit de Cap d'Any amb el talent musical Fora de to! —que va guanyar Walter Capdevila— i les Campanades d'Ares Teixidó i Joel Joan. Després de Reis, la cadena recupera la seva programació habitual amb novetats: dissabte a les 21:50 s'emet el primer programa d'El Fax de 8tv de 2023, sense Elisabet Cortiles i amb Pilar Rahola fent tàndem amb Eduard Pujol.

Categoria: La Jungla