La Jungla
Marc Ribas al Restaurant K de 'Joc de cartes'
Foto: Marc Ribas al Restaurant K de 'Joc de cartes' | TV3
Televisió

Un restaurant 'escape room' causa terror a 'Joc de cartes': "Em donarà un atac de cor"

Barcelona.
Marc Ribas al Restaurant K de 'Joc de cartes'
Foto: Marc Ribas al Restaurant K de 'Joc de cartes' | TV3

La nova entrega de Joc de cartes ha buscat el restaurant amb més personalitat del Berguedà. De la ruta per l’interior de Catalunya ha sorprès el Restaurant K, que ha deixat als restauradors aterrits.

Context: L’objectiu del programa ha estat trobar el millor restaurant del Berguedà que destaqui per la seva personalitat i que no deixi a ningú indiferent. Aquests han estat els quatre restaurants:

  • La Forkilla és el local de la Sílvia Martínez, que busca combinar la cuina ràpida amb els plats de xup-xup. El tipus de menjar ha sorprès pel seu estil innovador.
  • El Josep Antoni Gutiérrez ha presentat el Baix Pirineu, premiat per la seva cuina avantguardista. Es tracta d’una antiga fàbrica que els seus pares van reconvertir en una fonda de la qual ara ell n’està agafant el relleu.
  • La Bells és un restaurant de cuina casolana on la Montserrat Olmedo posa l’experiència de tota una vida darrere el taulell.
  • El sorprenent Insomnia és un hotel temàtic amb escape room on el Climent Vila fa un menjar de por al seu Restaurant K.

Restaurant K: El Restaurant K pertany a l’hotel Insomnia, que ofereix servei de restauració, allotjament temàtic i escapes rooms. El Climent ha rebut al Marc i els restauradors d’una de les formes més sorprenents de la història de Joc de cartes

  • El restaurador del Restaurant K ha aparegut caracteritzat, amb un ull d’un altre color, per rebre als restauradors com si arribessin a un escape room.
  • Mentre el Climent parlava amb el Marc, els altres restauradors descobrien el restaurant. Més enllà de sorprendre’s per la temàtica de por, un dels moments més destacat del programa ha estat la reacció de la Sílvia en veure aparèixer, per sorpresa, una persona disfressada.
  • Quan els restauradors descobrien la cuina, s'han tornat a emportar una espantada, aquest cop amb un so tenebrós i sense cap persona física. De fet, la Montserrat ha fet un tomb: "Em donarà un atac de cor".
  • Durant el dinar, més que el menjar, als restauradors els ha impactat la decoració dels plats i la caracterització dels cambrers. A més, han assenyalat al Restaurant K com a possible guanyador per tenir una personalitat pròpia. 

Per últim: Tot i ser el restaurant que més ha sorprès i el preferit del Marc Ribas, el Restaurant K ha quedat en segona posició, quedant en primera posició el Baix Pirineu.

  • Sense dubte, el restaurant d’Insomnia és el que més ha sorprès. El restaurant idoni per qualsevol persona que vulgui viure tota una experiència carregada d’adrenalina, sempre que no es tingui la por de la Sílvia.