La Jungla
Ana Boadas, a 'El Circ' de Frank Blanco
Foto: Ana Boadas, a 'El Circ' de Frank Blanco | 8tv
Televisió

Ana Boadas desmenteix els problemes de treballar amb Xavier Sardà: "He estat a gust"

Barcelona.
Ana Boadas, a 'El Circ' de Frank Blanco
Foto: Ana Boadas, a 'El Circ' de Frank Blanco | 8tv

Ana Boadas ha estat la convidada d'aquest dimarts a El Circ de 8tv, un mes i mig després de tancar definitivament la paradeta de La gran confusión de TVE amb Xavier Sardà, el segon programa que han fet junts en dos anys i mig.

En detall: Durant l'entrevista amb Frank Blanco, Boadas s'ha mostrat molt satisfeta de la feina feta amb Sardà, primer a Obrim fil i després a La gran confusión. "He treballat molt bé amb ell, tenim química a plató i noto que m'aprecia", ha dit la periodista. Ha definit el seu excompany com "un geni de la televisió d'aquest país", sense ser aliena tampoc a les experiències negatives d'altres persones que han col·laborat amb ell.

Què diu Ana Boadas? La presentadora barcelonina assegura que ha viscut una etapa de Sardà "més relaxat i tranquil, sense patir la pressió de les audiències". Boadas diu que el de Crónicas Marcianas ha estat "carinyós i amable" i que fins i tot li ha fet "de papi". Tot i que no oblida el que va pensar quan va saber que treballarien junts:

  • "El primer que em va passar pel cap és la llegenda urbana en relació a treballar amb Xavier Sardà".
  • "No sé si és veritat o no perquè no he viscut aquesta etapa, però jo volia treballar a gust i sentir-me lliure, i jo he treballat a gust i m'he sentit lliure".
  • "Per tant, he de dir que he viscut una gran etapa amb Sardà. Entre altres coses, perquè tampoc dirigia. Ho feia el Jordi Roca, a qui agraeixo moltíssim l'oportunitat".

A més, Boadas ha explicat també que La gran confusión s'ha acabat i no se'n farà una nova temporada a TVE. L'equip va signar deu episodis, i l'últim es va emetre a finals de novembre. "Les nits de dissabte han estat molt complicades, hi havia molta competència. Ha estat difícil, però ho hem intentat", apunta la presentadora. Números molt fluixos que ella mateixa reconeix: "Les audiències no ens han acompanyat, aquesta és la realitat. La televisió és molt dura".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV RTVE Televisió