La Jungla
Uri Sabat a 'El Circ' de Frank Blanco
Foto: Uri Sabat a 'El Circ' de Frank Blanco | 8tv
Televisió

Uri Sabat revoluciona 'El Circ' de 8tv: "Vam ensenyar a follar a una generació"

Barcelona.
Uri Sabat a 'El Circ' de Frank Blanco
Foto: Uri Sabat a 'El Circ' de Frank Blanco | 8tv

Uri Sabat ha visitat El Circ de 8tv aquest dimecres a la nit. Amb Frank Blanco, el locutor ha parlat del seu pòdcast amb Jorge Cremades i ha recordat els seus inicis radiofònics, a principis dels 2000, a Ràdio Flaixbac amb Prohibit als pares.

En detall: Entre els anys 2003 i 2006, Sabat va fer-se famosíssim entre els adolescents catalans, al costat de Josep Lobató i la Venus, amb les històries d'amor i sexe dels oients. Un programa capdavanter, que va aconseguir que gent molt jove prengués l'hàbit d'escoltar la ràdio, i que a més fos en català.

Què diu Uri Sabat?

  • "Vam ensenyar a follar a una generació".
  • El locutor assenyala també com d'innovador va ser el format, i assegura que va "aprendre-ho tot" del sexe gràcies a Prohibit als pares.

A més, el periodista ha parlat també de la seva dona, la DJ australiana Miriam Nervo, amb qui té una filla de tres anys. "Som una parella tancada, ho hem parlat mil cops", ha explicat després de les preguntes de Rocco Steinhäuser. Amb altres nòvies havia sortit el tema, però diu que mai s'hi ha "sentit còmode".

Un altre apunt: Gràcies a la ràdio, Sabat ha conegut també superfamosos de la talla de Rosalía. El locutor i la cantant tenen relació des d'abans que ella es convertís en un fenomen musical internacional. Fins i tot parlen per WhatsApp. Converses que ha pogut llegir, molt per sobre, Frank Blanco. "He vist molts cors", deia el presentador al més pur estil Sálvame.

  • Es van conèixer quan Uri Sabat treballava a Los40.
  • Va proposar entrevistar-la en alguna ocasió, però el director va considerar que no era el moment.
  • "Si hagués tingut un pòdcast, hauria vingut", assegura Sabat.

'La Aldea'. Somni fet realitat. Sabat volia un pòdcast i ara en té un amb l'humorista alacantí Jorge Cremades. El programa s'anomena La Aldea i emet els dilluns i dimecres a YouTube i Spotify.

Per acabar: Sabat ha recordat també el repte Men's Health que va fer el 2017. El periodista va ser portada de la revista, mostrant cos musculat, després de quatre mesos de gimnàs i una dieta molt estricta. "Només menjava pollastre i arròs. Ni una cervesa, ni pizza...". D'aquella figura diu que en queda un 0%: "És molt difícil, el pitjor és mantenir-ho". Un canvi físic enorme, i també a nivell sexual: "Quan fas el repte et fan una analítica de tot. Després del repte, te'n fan un altre. Aleshores estava dur. Era un dels millors moments de la meva vida. La meva dona deia, però...!".

Categoria: La Jungla