La Jungla
Gabriel Rufián entrevista Jesús Cintora a 'La fàbrica'
Foto: Gabriel Rufián entrevista Jesús Cintora a 'La fàbrica' | Elsa Barriga
Televisió

'La fàbrica' de Rufián fa la segona millor marca de la temporada a 8tv

Barcelona.
Gabriel Rufián entrevista Jesús Cintora a 'La fàbrica'
Foto: Gabriel Rufián entrevista Jesús Cintora a 'La fàbrica' | Elsa Barriga

La fàbrica de Gabriel Rufián aquest diumenge amb Jesús Cintora ha registrat la segona millor dada d'audiència de la temporada i la millor d'aquest format des que va començar 2023.

Què sabem? El programa amb Jesús Cintora ha fet un 1,1% de quota de pantalla, amb una mitjana de 26.000 espectadors i un total de 188.000 contactes únics. Aquesta és la segona millor dada d'audiència de la temporada actual, que va fer màxim el passat mes d'octubre amb Quique Peinado.

  • L'entrevista a Quique Peinado va aplegar 65.000 espectadors de mitjana i va aconseguir un 3,2% de quota de pantalla.

Què ha dit Jesús Cintora? Al programa de Rufián, Cintora ha parlat de la corrupció a la monarquia i la política, entre d'altres. També ha recordat que el 2021 TVE va decidir fer-lo fora, sense cap mena d'explicació, i cancel·lar el seu programa d'actualitat Las cosas claras. En responsabilitza José Manuel Pérez Tornero, que aleshores era president de RTVE.

A més, la nit de diumenge a 8tv ha aconseguit també dues bones marques pels programes que han seguit el de Gabriel Rufián:

  • Ares Revolution amb l'humorista Eva Soriano ha fet un 1,5% de share i 26.000 espectadors.
  • La repetició d'El Circ de Frank Blanco ha aconseguit un 4,9% de quota de pantalla i 30.000 espectadors.

Per acabar: Les bones dades de diumenge nit s'afegeixen a les xifres de destacades de dissabte, amb una audiència mitjana del 2,5% per El Fax de 8tv, que va assolir pics del 4%, 37.000 espectadors i 357.000 contactes únics.